MY KTEO

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Γιώργος Κελαϊδίτης στο Eviatop: Το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη- Οι οικισμοί δεν κινδυνεύουν προς το παρόν


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Δήμο Καρύστου. Όπως δήλωσε στο Eviatop ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης:

«Το μέτωπο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με περισσότερα από15 σημεία, αλλά οι οικισμοί δεν κινδυνεύουν προς το παρόν. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες θα ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, επιχειρούν για την προστασία των οικισμών και την προστασία των πολιτών. Τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής υποστηρίζουν 7 υδροφόρες και 2 μηχανήματα έργου της περιφέρειας και του Δήμου, η κατάσταση των ανέμων είναι καλύτερη από το πρώτο μέρος της μέρας, και οι συνθήκες προβλέπεται να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Κάτι που θα διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό την προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων και της πολιτικής προστασίας. Παρόλα αυτά, η κατάσταση παραμένει ακόμα ανεξέλεγκτη».