MY KTEO

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ελεονώρα Μελέτη: Φουντώνουν οι φήμες ότι το «Mega καλημέρα» κόβεται – το σχόλιο της KatKen


Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μειώθηκε κατά ένα εικοσάλεπτο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας τις φήμες ότι το Mega θα προχωρήσει σε πλήρη αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε έναρξη τη Δευτέρα με ένα εικοσάλεπτο καθυστέρηση την οποία απέδωσε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του πλατό.

«Σας τη σκάσαμε ε. Αργήσαμε λίγο παραπάνω σήμερα -και λίγο παραπάνω- από το λίγο γιατί στολίζαμε» είπε στην αρχή του «Mega Καλημέρα» που ξεκίνησε στις 8:00 ακριβώς αντί των 7:40 όπως γνωρίζαμε.

Κι αυτό διότι ελάχιστοι άνοιξαν την ανακοίνωση του καναλιού που βγήκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και αφορούσε στην περικοπή του χρόνου της εκπομπής.

Η αιφνίδια αλλαγή στο πρόγραμμα του καναλιού, ένα μήνα ουσιαστικά πριν από την αλλαγή του χρόνου, έγινε η αφορμή να φουντώσει για άλλη μια φορά η φημολογία γύρω από την πρωινή ζώνη του καναλιού, τα νούμερα τηλεθέασης και τη λήξη των συμβολαίων πολλών παρουσιαστών στο τέλος της σεζόν. Με μία διαφορά. Όπως λέγεται στους διαδρόμους, είναι πιθανό το «Mega καλημέρα» να μην συνεχιστεί με τη νέα χρονιά, κάτι που συμβαίνει σπάνια με εκπομπές όσο διαρκεί η τηλεοπτική σεζόν.

Φυσικά, πρώτη έσπευσε να σχολιάσει τα γεγονότα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έριξε τα βέλη της για την πορεία του Mega γενικά και τις πρωινής ζώνης ειδικότερα.

«Από σήμερα μειώθηκε κατά 20 λεπτά η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε το κανάλι, ρε παιδιά.

Βγήκε αργά την Παρασκευή ένα δελτίο Τύπου. Πολύ ωραία μίλησε η Ελεονώρα το πρωί, τι να πει η κοπέλα; Είπε ότι άργησαν να βγουν στον αέρα, γιατί στόλιζαν το πλατό.

Αν ήταν κάποια άλλη παρουσιάστρια, μπορεί να είχε και λίγα νεύρα για αυτό που της έκαναν. Το θεωρώ άκομψο από την πλευρά του καναλιού.

Το Mega δεν πηγαίνει καλά αντικειμενικά. Ειδικά όλη η πρωινή ζώνη. Όμως η Ελεονώρα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες εκπομπές. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που στοχοποιείται η συγκεκριμένη εκπομπή από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλες που δεν σκίζουνε» είπε η παρουσιάστρια δείχνοντας με νόημα προς την κατεύθυνση της Δανάης Μπάρκα, η οποία είχε ταχθεί με την πλευρά της Φαίης Σκορδά στην γνωστή διαμάχη, και της Ελένης Μενεγάκη.

«Για ένα κανάλι που εδώ και δύο χρόνια κάνει τα βήματά του και έχει απέναντι μία εκπομπή που σκίζει, μιλάω για το “Happy Day”, δεν τα πάει και άσχημα η Ελεονώρα. Έχει πολύ ωραία θέματα, πολύ ωραία ομάδα, γίνεται αναπαραγωγή, εξαιρετικές συνεντεύξεις. Δεν καταλαβαίνω ξαφνικά γιατί να γίνεται αυτό και να στοχοποιούνε μία εκπομπή» αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Γιατί το Mega να έχει παρεάκια; Γιατί αυτό δεν λέγεται για άλλα κανάλια;

Η Ελεονώρα είναι εξαιρετική παρουσιάστρια -την άποψή μου ως τηλεθεατής λέω, μην πέσετε να με φάτε οι άλλες παρουσιάστριες – μου αρέσει περισσότερο από άλλες εκπομπές του σταθμού. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό σε μια παρουσιάστρια που έχει μια μεγάλη πορεία. Νιώθω ότι το κανάλι δεν την προστάτευσε».

Και συμφώνησε με το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Γιατί δεν κόβουν από τη επόμενη εκπομπή ή τη μεθεπόμενη;».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν σήμερα και οι συντελεστές του «Breakfast @ Star» που επανέλαβαν την φήμη -η οποία δεν επιβεβαιώνεται- ότι η το «Mega Καλημέρα» είναι πιθανόν να κάνει φινάλε στο τέλος του 2023.



iEidiseis.gr