MY KTEO

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Νίκος Γεωργιάδης: Κόντεψα να χάσω τη δουλειά μου επειδή δεν έκανα photoshop στον Γιώργο Λιάγκα


Ο διευθυντής του ΟΚ! και συνεργάτης του «Πρωινού Σουσού» απάντησε στις κατηγορίες Λιάγκα για το bullying που «δέχτηκε», με μια δική του ιστορία.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο Έλληνας παρουσιαστής με τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα, απ’ ό,τι φαίνεται. Μετά από την επίθεση στον Νίκο Κοκλώνη για το «Big Brother» και την χαμηλή τηλεθέαση του «Fame Story», σήμερα τα έβαλε με εκείνους που -υποκριτικά, κατά τη γνώμη του- παίρνουν σήμερα το μέρος της Δανάης Μπάρκα ή της Δέσποινας Βανδή για το bullying που δέχονται λόγω κιλών ή λόγω ηλικίας.

Το σκεπτικό του είναι ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι πριν από πολλά χρόνια -15 περίπου σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη- δεν στάθηκαν δίπλα του όταν το περιοδικό DownTown τον έκανε εξώφυλλο, τοποθετώντας το πρόσωπό του πάνω σε σώμα bodybuilder.

Με καθυστέρηση λοιπόν μιάμισης δεκαετίας, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» επετέθη λάβρος κατά της τότε διεύθυνσης του περιοδικού για την ψυχολογική βλάβη που υπέστη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης όμως, παλιός συνεργάτης του DownTown πριν αναλάβει τη διεύθυνση του ΟΚ! , το οποίο στην μετά Κωστόπουλον εποχή πέρασε πρώτα στον όμιλο ΑΝΤ1 πριν καταλήξει στην Barking Well) θυμάται διαφορετικά τα πράγματα. Την εμπειρία του μπορείτε να την διαβάσετε στο blog που διατηρεί στο okmag.gr

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

«Έχω δεχτεί το ύψιστο bullying στην Ελλάδα και δεν έχει μιλήσει κανένας» φώναξε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του και θυμήθηκε για άλλη μια φορά το περιβόητο χιουμοριστικό εξώφυλλο του Downtown που είχαν ενώσει κεφάλι του στο σώμα ενός Σπαλιάρα. Σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε και εμείς βέβαια πόσους ανθρώπους έχει στεναχωρήσει με τα σχόλιά του ο Γιώργης όλα αυτά τα χρόνια στο πλαίσιο του χιούμορ.

Είχα κι εγώ που λες μια ωραία #not εμπειρία μαζί του όταν είχε στο πάνελ του τον, τότε διευθυντή του Hello, Άρη Καβατζίκη και τον ειρωνευόταν λέγοντάς του ότι οι πωλήσεις των περιοδικών έχουν πέσει γιατί κάνουν πολύ ρετούς στους celebrities προκαλώντας τον ταυτόχρονα να τους τυπώνουν έτσι ακριβώς όπως είναι. Ακούσαμε και εμείς στο ΟΚ! την επιθυμία του και αποφασίσαμε να κάνουμε πλέον και σε εκείνον λιγότερο ρετούς στην κοιλίτσα του, αφού δεν του αρέσει. Η αντίδρασή του ήταν άμεση και άκρως δυναμική, στέλνοντας την παραίτησή του στην ιδιοκτησία του ΑΝΤ1 επειδή δεν τον σεβάστηκε το περιοδικό του ομίλου -ισχυρίστηκε μάλιστα πως δεν του είχαμε κάνει καθόλου photoshop, οπότε μου ζητήθηκε να δείξω το πριν και το μετά ώστε να φανεί αν τον είχαμε φροντίσει.

Η αντίδραση της ιδιοκτησίας, όπως μου είχε μεταφέρει Ο ΙΔΙΟΣ ο φίλος μου ο Γιώργος λίγο καιρό μετά είναι να τον καλέσει την ίδια μέρα η ιδιοκτησία στο γραφείο της λέγοντάς του πως θα απολυθεί άμεσα ο διευθυντής (εγώ) και τότε ο Γιώργος, όπως πάλι μου μετέφερε Ο ΙΔΙΟΣ, ήταν να μην προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση γιατί τα Μέσα, που δεν ήταν έτσι κι αλλιώς ποτέ ο αγαπημένος τους, θα έβρισκαν την ευκαιρία να του κάνουν επίθεση λέγοντας ότι ο Νίκος Γεωργιάδης έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του Γιώργου Λιάγκα».



iEidiseis.gr