MY KTEO

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Παγιδευμένοι spoiler: Βήμα βήμα η σύλληψη του ψυχοπαθή δολοφονου - Τι κάνουν Δημήτρης κι Αντρέας


Η ώρα για να απελευθερωθούν οι όμηροι του ψυχοπαθή δολοφόνου έφτασε στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις στη σειρά Παγιδευμένοι. Η Άννα εξακολουθεί να κρατείται όμηρος, οι δικοί της άνθρωποι δεν ξέρουν αν είναι ζωντανή ή νεκρή και όλα πλέον κρέμονται σε μια κλωστή.

Στη σειρά Παγιδευμένοι, τα πράγματα της Άννας βρίσκονται στο αυτοκίνητο και ο Ανδρέας τα παραδίδει στον Δημήτρη. Η στιγμή είναι συγκλονιστική και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Δημήτρης είναι συντετριμμένος ειδικά όταν βλέπει το κολιέ που αγόρασε ως δώρο για την Άννα. Δεν θέλει να τον βλέπει κανείς και πηγαίνει στην τουαλέτα. Εκεί ξεσπάει και σωριάζεται στο πάτωμα κλαίγοντας. Ο Ανδρέας τον περιμένει στην πόρτα και εκείνη την ώρα περνάει ο Σταύρος ο οποίος μπαίνει στην τουαλέτα και βλέπει τον Δημήτρη στο πάτωμα απαρηγόρητο να οδύρεται πιστεύοντας ότι έχει πάθει κάτι κακό η Άννα.

Ράκος ο Σταύρος, κάθεται δίπλα του και του ζητά συγγνώμη. Ο Δημήτρης όμως θυμώνει με τη συγγνώμη του Σταύρου. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι ο Σταύρος έχει κάνει ένα μοιραίο λάθος στην υπόθεση. Η δήλωση προς τον Τύπο στην αρχή της συγκλονιστικής κατά τον Δημήτρη προκάλεσε τον δολοφόνο. Σηκώνεται θυμωμένος και φεύγει χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.

Την ίδια ώρα, τραγικές είναι οι ώρες στο υπόγειο της βίλας όπου η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο κτηματομεσίτης πηγαίνει στην τουαλέτα. Αλλά αργεί πολύ να βγει και τα φίδια ζώνουν την Άννα. Η οποία πηγαίνει στην τουαλέτα και το θέαμα που αντικρίζει την παγώνει. Ο κτηματομεσίτης έχει κρεμαστεί. Η δικηγόρος βάζει τις φωνές ζητώντας βοήθεια και θα καταφέρει τελικά να σώσει τον κτηματομεσίτη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο θάνατος δεν θα... επισκεφθεί το υπόγειο της βίλας. Ο δολοφόνος πετάει ένα μαχαίρι στο δωμάτιο των 5 ομήρων. Και ο στόχος του να χυθεί αίμα επιτυγχάνεται. Ο ταξιτζής ήταν ο μοναδικός ξύπνιος, πήρε αμέσως το μαχαίρι και το έβαλε στη μέση του χωρίς να το δείξει σε κανέναν. Κι ενώ όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν ποιον θα σκοτώσει, το πρωί ξυπνώντας όλοι εντοπίζουν νεκρό τον ταξιτζή. Ποιος τον σκότωσε;

Στο μεταξύ ο Δημήτρης πηγαίνει ξανά στη βίλα και έρευνα ξανά αναζητώντας κάποιο ίχνος του δολοφόνου. Όταν πηγαίνει στην έπαυλη και βλέπει ότι δεν προστατεύεται από την αστυνομία, ρωτά τον Ανδρέα γιατί. Στο μεταξύ, βγαίνει από το όχημα και κάνει βόλτες στην έπαυλη. Ο Δημήτρης που δεν ξέρει ότι η Άννα είναι εκεί, μπαίνει στο αυτοκίνητο και επιστρέφει.

Την ίδια στιγμή η κατάσταση στο υπόγειο είναι οριακή. Η Άννα τους καλεί όλους να λογοδοτήσουν για τον θάνατο του ταξιτζή. Προσπαθεί να καταλάβει ποιος το έκανε. Καθώς όλοι μαζεύονται, κάποιος άλλος πέφτει στο έδαφος. Και το μυστήριο μεγαλώνει.

Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι ο δολοφόνος έχασε την οικογένειά του πριν από 12 χρόνια. Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα ρούχα που χρησιμοποίησε. Με βάση το φύλο και την ηλικία των πτωμάτων που βρέθηκαν στην έπαυλη, τα ταιριάζουν με την ηλικία και το φύλο μιας οικογένειας που πέθανε πριν από 12 χρόνια. Από το μακελειό επέζησε μόνο ένα 14χρονο παιδί και όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητά του, όλοι έπαθαν σοκ. Το παιδί είναι ο Παναγιώτης Βερβερίδης.

Παράλληλα ο Θοδωρής πληροφορεί τον Δημήτρη για τις ημέρες που ο Παναγιώτης δεν έχει φανεί στο τμήμα και το χρονικό διάστημα ταιριάζει με τις απαγωγές όλων των προσώπων.

Επιτέλους ένα ίχνος φωτός στο σκοτεινό τούνελ όπου είχαν βρεθεί οι Αρχές. Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να οργανώσει μια επιχείρηση στη βίλα, αλλά είπαμε. Η ανατροπή έρχεται με τον νέο πέμπτο όμηρο. Ο Παναγιώτης έχει ήδη γίνει ένας από τους απαχθέντες. Είναι τελικά θύμα; Ή μήπως είναι ακόμα ένα σατανικό σχέδιο για να σκοτώσει τους άλλους τέσσερις;

Ο κλοιός στενεύει και η επιχείρηση που θα στηθεί για τη σύλληψη του Παναγιώτη και την απελευθέρωση των θυμάτων του πλησιάζει. Η βίλα περικυκλώνεται από τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων και όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών για να πιαστεί ο δολοφόνος.




iEidiseis.gr