MY KTEO

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Η Μάγισσα spoiler: Η Θεοφανώ στην αγκαλιά του Αντρέι - Τα επόμενα επεισόδια


Εξελίξεις που καθηλώνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» και η Θεοφανώ θα βρεθεί δίπλα στον Αντρέι.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Η εξουσία αλλάζει τις προτεραιότητες του Μάρκου και η Θεοφανώ βρίσκεται σε απόγνωσή στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα».

Δίπλα της θα βρεθεί ο Αντρέι που έδειξε από την αρχή πως την εκτιμά και την υπολογίζει. Όσο ο Μάρκος έχει αφοσιωθεί στην εξουσία που του έδωσε ο πατέρας του, τόσο απομακρύνεται από κοντά της. Αντίθετα ο Αντρέι Σιντόροφ θα την κάνει να νιώσει ασφαλής και θα την στηρίξει το επόμενο διάστημα.

Η Θεοφανώ θα έχει ένα ακόμη όραμα και τότε θα μάθει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα και τη σχέση του με τους Λασκαραίους. Ο Μάρκος θα ζηλέψει όταν δει πως περνούν χρόνο μαζί, αλλά θα τον παρασύρει η γλύκα της εξουσίας του πύργου.

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα»:
Την Τρίτη 28/11 η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο, περνώντας δεύτερη ανάκριση για τα οράματά της, αυτή τη φορά απ’ την οικογένεια των Λασκαραίων, καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι την θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση. Ο Αντρέι θα μάθει κάτι για τον Τζανέτο που θα τον αναστατώσει, ενώ η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον προδότη του πύργου της.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ’ έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Την Τετάρτη 29/11 οι Τούρκοι θα επιτεθούν στο χωριό, αναγκάζοντας έτσι και τους Λασκαραίους να ταχθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων. Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο για να σύρει όλους τους καπεταναίους της Μάνης ενάντια στους Τούρκους, αλλά αυτό απαιτεί μια ενέργεια από μέρους του, που θα τον φέρει απέναντι στην οικογένειά του. Θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας το σχέδιό του και να παραμείνει αλώβητος;



iEidiseis.gr