MY KTEO

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού: Παραπέμπονται σε δίκη – δεκτή η μήνυση Κιμούλη


Η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και δύο γιατροί παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο με τον Γιώργο Κιμούλη.

Για όσους δεν θυμούνται, στο peak του #metoo η Ζέτα Δούκα κατονόμασε τον Γιώργο Κιμούλη ως τον άνθρωπο που την κακοποίησε σωματικά και ψυχολογικά στη διάρκεια της θεατρικής συνεργασίας τους. Στο πλευρό της τάχθηκαν η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς ενώ δύο γιατροί υπέγραψαν βεβαιώσεις για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η πρωταγωνίστρια ως συνέπεια της ψυχολογικής πίεσης που δέχτηκε.

Ο Γιώργος Κιμούλης τότε απάντησε με μηνύσεις και αγωγές κατά πάντων και κυρίως κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά και των γιατρών.

Σήμερα λοιπόν έγινε γνωστό ότι οι δύο γιατροί, η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού παραπέμπονται σε δίκη και ότι ορίστηκαν δικάσιμοι. Οι γιατροί μαζί με τη Ζέτα Δούκα θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο η Δώρα Χρυσικού.

Όπως είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου σήμερα στην «Super Κατερίνα», οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ως εξής: «Παραπέμπονται σε δίκη οι δύο γιατροί που φέρονται να υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση την περίοδο που συνεργάζονταν με τον Γιώργο Κιμούλη. Παράλληλα παραπέμπεται σε δίκη και η Ζέτα Δούκα σε ποινικό δικαστήριο για ηθική αυτουργία Σε δίκη παραπέμπεται και η Δώρα Χρυσικού για εξύβριση διά του Τύπου και συκοφαντική δυσφήμιση του Γιώργου Κιμούλη για μια συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό σάιτ και μίλησε για σκηνική αλητεία».




iEidiseis.gr