MY KTEO

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Μέλη του Σ.Ε.Α.Ν. Ευβοίας επισκέφτηκαν το Αρχηγείο Στόλου

Μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας, την Παρασκευή 8  Δεκεμβρίου 2023, συμμετείχαν σε ενημερωτική επίσκεψη στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας (Βάση του Στόλου) , που οργάνωσε ο Σύνδεσμος στα πλαίσια της συνεχούς ενη μερώσεως για τα νέα οπλικά συστήματα και επικοινωνίας με τα ενεργά στελέχη των  Ενόπλων Δυνάμεων.




Κατά την διάρκεια της δράσεως επισκεφτήκαμε τον Ι.Ναό Αγ. Νικολάου , εντός  του Ναυστάθμου, ιστορικό ναό από το 1887 όπου προσκυνήσαμε τον Τίμιο Σταυρό  και την εικόνα της Παναγίας της Κωνσταντινουπολιτίσσης, από το Θωρηκτό Αβέ ρωφ όπου φυλάσσονται αλλά και την Ιερά και θαυματουργή Εικόνα του Αγίου Δη μητρίου που με θαυμαστό τρόπο βρέθηκε στο Ναυτικό Οχυρό του Σκαραμαγκά και  απετέλεσε την αιτία να κτισθεί Ναός προς τιμή του .

Ακολούθησε ξενάγηση – ενημέρωση στην φρεγάτα «Λήμνος» , όπως και στα υ ποβρύχια «Πιπίνος» και «Ωκεανός» όπου οι κυβερνήτες και τα στελέχη μας ενημέ ρωσαν για τις επιχειρησιακές δυνατότητές και δραστηριότητες .Θαυμάσαμε τον ε παγγελματισμό και την ναυτοσύνη των στελεχών του Π.Ν. που υπηρετούν σε αυτά, γνωρίζοντας έτσι από́ κοντά́ τις πλέον μάχιμες μονάδες του Πολεμικού́ Ναυτικού́.