MY KTEO

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε για τα σχόλια για τη Δέσποινα Βανδή – «Καλά, δεν ντρέπεστε»


Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά ήταν η αφορμή για ένα ακόμα ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε την καριέρα της στην νύχτα δίπλα στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος υπέγραψε και τα δύο πρώτες δισκογραφικές επιτυχίες της. Η σχέση τους ήταν γνωστή -η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για εκείνον και για τον τρόπο που την πήρε κάτω από τις φτερούγες του- και η συντριβή της για τον θάνατό του δεδομένη.

Γι’ αυτό και όταν δεν εμφανίστηκε στο λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη όπου εκτέθηκε η σορός του κάποιοι κακοπροαίρετοι σχολίασαν αρνητικά την απουσία της.

Η τραγουδίστρια, όπως αποδείχτηκε, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά ανάμεσα στους πιο κοντινούς του ανθρώπους στο χωριό του στην Καβάλα, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια.

Η άφιξή της στην εκκλησία ήταν τόσο διακριτική που στην αρχή ούτε οι φωτογράφοι που βρέθηκαν εκεί για την κηδεία δεν την εντόπισαν. Γι’ αυτό και στα πρώτα ρεπορτάζ που είδαν τα φώτα της δημοσιότητα, το όνομά της δεν αναφέρονταν.

Τελικά οι κάμερες την εντόπισαν και οι εικόνες που έκαναν τον γύρο των μίντια την δείχνουν συντετριμμένη να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Όμως, ούτε αυτές οι εικόνες φαίνεται ότι ικανοποίησαν τα «όρνεα» των social media που σχολίασαν με τον χειρότερο τρόπο την απεριποίητη εμφάνιση της τραγουδίστριας.

«Καλά, δεν ντρέπεστε» απάντησε σήμερα από τον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία επισήμανε ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που σχολίαζαν την εμφάνιση της Δέσποινα Βανδή στο κέντρο που τραγουδάει και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δυστυχώς τα πρόσωπα αυτά είναι στην πλειοψηφία τους γυναίκες.




iEidiseis.gr