MY KTEO

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Καταγγελία Νταλιάνη για την ορκωμοσία του δημοτικού Συμβουλίου


 Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ υποχρεούμαι να σας ενημερώσω και ταυτόχρονα να καταγγείλω ένα σοβαρό γεγονός.

Σήμερα βάση προγράμματος θα ήταν γιορτή της δημοκρατίας καθόσον ορκίζονται οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και πρόεδροι στον Δήμο μας.

Δυστυχώς όμως η δημοτική αρχή του κ. Κοντζια επέδειξε για άλλη μια φορά τον αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό , αντιδεοντολογικο και αντιθεσμικο χαρακτήρα του με το να ΜΗΝ ορκιζει τον κ. Δημόπουλο , ο οποίος δικαιωματικά πρέπει να δώσει τον όρκο σήμερα , καθόσον από τις 24/10 και 26/10 αντίστοιχα έχουμε προβεί στις αντίστοιχες ενημερώσεις του πρωτοδικείου και του δημάρχου.

Μάλιστα ο δήμαρχος κατά παράβαση καθήκοντος δεν προέβει και στην κατά το νόμο αποστολή απάντησης προς εμένα.

Να τονίσω ότι ο Γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης σε απάντηση της αλληλογραφίας μου , έχει δώσει στη δημοτική αρχή σαφείς οδηγίες, τις οποίες μέχρι και τώρα δεν εφαρμόζει.

Αγαπητοί δημότες καταγγέλλουμε την αντιθεσμικη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του δημάρχου, η οποία αν μη τι άλλο υποδηλώνει το φόβο του στην είσοδο του εκπροσώπου μας στο δημοτικό συμβούλιο, πολλώ δε μάλλον στις δημοτικές επιτροπές.

Προσπαθεί μέχρι την ύστατη στιγμή να φιμωσει την αλήθεια, τη διαφάνεια, τη φερεγγυότητα που εκπροσωπείται μέσα από τον κ. Δημόπουλο και την παράταξη μας.

Αγαπητοί δημότες η δημοκρατία είναι υπερτιμημένο αγαθό τελικά στο δήμο μας , μιας και διαχειρίζεται από έναν άνθρωπο που δυστυχώς χαρακτηρίζεται από αλαζονική συμπεριφορά.

Δυστυχώς ηγέτης δεν γίνεσαι , γεννιεσαι και αποδεικνύεται καθημερινά ότι ο κ. Κοντζιας δεν λειτουργεί με γνώμονα το βέλτιστο καλό των δημοτών, αλλά το προσωπικό του φαίνεσθαι.

Καλώ και τη μείζονα αντιπολίτευση να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της στο σοβαρότατο αυτό ζήτημα και να ορθώσει το λόγο της.

Νταλιανη Μαρία Παρασκευή

Επικεφαλής της

Δημοτικής παράταξης

ΓΙΑ ΈΝΑ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ