MY KTEO

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ελωνόρα Ζουγανέλη: Στη Βουκουρεστίου με την κόκκινη βέσπα της


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει δηλώσει πολλές φορές πως η μηχανή είναι το αγαπημένο της μέσο για να κινείται στην πόλη.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Βόλτα με την κόκκινη βέσπα της στο κέντρο της Αθήνας, για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ήρθαν στη δημοσιότητα από τους φωτογράφους που απαθανάτισαν τη στιγμή που περνούσε η ερμηνεύτρια από μπροστά τους.

Αυτή είναι μια αγαπημένη συνήθεια, αλλά και μια πρακτική εξυπηρέτηση για την ίδια. Αφού μένει στο κέντρο της πόλης και η βέσπα την βοηθά στις μετακινήσεις της μέσα στην κίνηση. Άλλωστε έχει δηλώσει κατά καιρούς πως το περπάτημα ή οι βόλτες με τη μηχανή στο κέντρο την χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις.

Τα πλάνα που δείχνουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να οδηγεί λίγα μέτρα από την είσοδο του θεάτρου Παλλάς, έρχονται από τις αρχές του Νοέμβρη. Ενώ στα αμέσως προηγούμενα βρισκόταν συνεπιβάτης και ο Νίκος Συρίγος με τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες. Στην πρεμιέρα της «Εκατομμυριούχου», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή, ο δημοσιογράφος ήταν μαζί με την οικογένειά της, παρών για να την χειροκροτήσει.

Ο ρόλος της Επιφάνεια ντι Παρέγκα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία χαρακτηρίζει σαν ένα σπάνιο κορίτσι. Ερωτεύεται έναν ακτιβιστή γιατρό και για χάρη του αλλάζει συναισθηματικά. Η παράσταση είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον θεατρικό χειμώνα που διανύουμε, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις του για την τραγουδίστρια ποθ ξεδιπλώνει και το υποκριτικό της ταλέντο.

Η σχέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο την έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Και παρά το γεγονός πως δεν διατυμπανίζουν τον δεσμό τους και οι δύο φαίνονται πως βρίσκονται σε μια πολύ ευτυχισμένη φάση της ζωής τους. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση έγινε στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο του 2023, στη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Δείτε φωτογραφία:


iEidiseis.gr