MY KTEO

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Καινούργιου – Μπάρκα: H απορία της Ελένης Χατζίδου - «Μήπως αυτή η φιλία ήταν μονόπλευρη;»


Το Breakfast@Star σχολίασε σήμερα τις χθεσινές δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα και το νέο beef που ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη.

Δύο γεγονότα ξεχώρισαν χθες στην πρωινή ζώνη. Το «Fay’s Time» με την Φαίη Σκορδά χτύπησε κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης και η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε με νεύρα από τη Θεσσαλονίκη και τα «έψαλλε» στην Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή την συνάντησή τους στο θέατρο όπου παρακολούθησαν την παράσταση «This is not Romeo Juliet», η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνας» είπε ότι χαιρέτησε την συνάδελφό της από μακριά και σχολίασε την ενέργειά της να πάρει θέση υπέρ της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της κρατώντας κούπα με το λογότυπο «Fay’s Time».

«Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρείς ότι έχει γίνει λάθος, προτιμώ να με πάρεις τηλέφωνο και να το πεις ή να το πεις τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο.

Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του “θα σε κράξω αύριο επειδή θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή τον Γιώργο” παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα. Γενικότερα το λέω.

Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- να σου φέρονται έτσι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές» είπε η Κατερίνα Καινούργιου χθες στον αέρα της εκπομπής της και πρόσθεσε για τις φήμες που θέλουν την Δανάη Μπάρκα να έχει έρθει πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφο της KatKen Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου... Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν… Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;».

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελένη Χατζίδου σχολίασε σήμερα στο «Breakfast @ Star»:

«Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πραγματικά πάρα πολύ πληγωμένη κι έβλεπα τη στενοχώρια στο βλέμμα της. Είπε ότι μιλά γενικότερα για το θέμα της κούπας, δεν νομίζω ότι μιλά γενικά αλλά μιλάει ειδικά για το θέμα που έγινε με την Φαίη Σκορδά και που βγήκε η Δανάη μπάρκα με την κούπα που στήριζε στην ουσία την Φαίη. Δεν την έχουμε ξανακούσει να μιλάει για το θέμα και μπράβο που το έκανε.

Εγώ δεν ήξερα τη φιλία που συνδέει την Κατερίνα με την Δανάη και ότι η φιλία ήταν τόσο δυνατή που θα έπρεπε η Δανάη να πάρει ένα τηλέφωνο. Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως αυτή είναι η εντύπωση είναι της Κατερίνας. Μα αν ήταν όντως φίλες, ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Σκέφτομαι μήπως ήταν μονόπλευρη αυτή η φιλία, αυτό σκέφτομαι.

Επειδή δεν θυμόμουν τη σχέση της Δανάης με την Κατερίνα, το θεώρησα και έξυπνο με την κούπα σαν υπονοούμενο αντί να κάτσεις να συζητήσεις και να πεις λόγια και λόγια. Αλλά αν υπήρχε τέτοια φιλία…».



iEidiseis.gr