MY KTEO

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

H Άννα Βίσση πήγε σε αγώνα μπάσκετ με τους εγγονούς της


Η Άννα Βίσση μαζί με τον Νίκο και τον Νέστορα πήγαν στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενθουσιάζοντας το κοινό αλλά και τους παίκτες με τους οποίους έβγαλε φωτογραφία στο τέλος.

Η Άννα Βίσση μπορεί να είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ όσον αφορά το τραγούδι, είναι όμως και η πιο cool γιαγιά και δεν χαλάει χατίρι στα δυο της εγγόνια, τον 10χρονο Νίκο και τον σχεδόν 8 χρονών Νέστορα.

Γι' αυτό κι εκείνη, πήγε μαζί τους το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπαιζε με τον Ερυθρό Αστέρα. Μαζί τους ήταν και ο μπαμπάς τους και πρώην σύζυγος της Σοφίας Καρβέλα, Θανάσης Πανουργιάς κάτι που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει πως τόσο η Άννα Βίσση όσο και η κόρη της συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις με εκείνον.

Οι φωτογραφίες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού
Όσον αφορά την Άννα Βίσση, η ίδια απόλαυσε δεόντως την παρουσία της στο γήπεδο με την κάμερα να την πιάνει πολλές φορές να πανηγυρίζει και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα - ο οποίος ήταν και νικητήριος για την αγαπημένη τους ομάδα - εκείνη, ο Νίκος, ο Νέστορ και ο Θανάσης Πανουργιάς φωτογραφήθηκαν σχεδόν με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού.










Η τούρτα με το έμβλημα του Παναθηναϊκού
Η Άννα Βίσση γνωρίζει καλά πως τα εγγόνια της αγαπούν ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό και πιο συγκεκριμένα την ομάδα μπάσκετ. Μάλιστα, ο μεγάλος της εγγονός στη Νέα Υόρκη κάνει και προπονήσεις στην τοπική ομάδα μπάσκετ όπως έχουμε δει κι από Instagram stories της Σοφίας Καρβέλα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στα 10α γενέθλια του Νίκου τον Σεπτέμβριο και το πάρτι που οργάνωσε η Άννα Βίσση στην Ελλάδα οι δύο τούρτες που έσβησε είχαν επάνω το έμβλημα του Παναθηναϊκού.




Queen.gr