MY KTEO

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Φαίη Σκορδά - Ελένη Τσολάκη: Μια μέρα off από το πρόγραμμα των καναλιών τους - Ο λόγος


Χωρίς Ελένη Τσολάκη και Φαίη Σκορδά το πρόγραμμα του Open και του ΣΚΑΪ αντίστοιχα για την Πέμπτη 7/12.

Η Ελένη Τσολάκη και η Φαίη Σκορδά θα πάρουν μια μέρα ρεπό η καθεμιά από τον τηλεοπτικό αέρα. Οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών προγραμμάτων του Open και του ΣΚΑΪ μαζί με τους συνεργάτες τους θα πάρουν μια μέρα off, αφού οι εκπομπές τους δεν θα μεταδοθούν την Πέμπτη 7/12.

Έτσι το Πρωινό Σου Σου και το Fay's Time ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην κανονική τους ώρα μετάδοσης.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό, οφείλεται στην προγραμματισμένη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Οι παρουσιάστριες κατόπιν συμφωνίας, έδωσαν τον χρόνο των εκπομπών τους στην ενημέρωση για την κάλυψη της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου.
Στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, οι Αταίριαστοι με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, θα συνεχίσουν όλο το πρωί της Πέμπτης. Κάτι που σαν όρος περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό της για τις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη για έκτακτη ενημέρωση.

Αντίστοιχη περίπτωση είναι και της Ελένης Τσολάκη, όπου έκτακτη ενημέρωση θα υπάρχει και στο Open από τις 11 μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Τσολάκη και Σκορδά έδωσαν ραντεβού με το κοινό τους την Παρασκευή 8/12:



iEidiseis.gr