MY KTEO

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Η Μάγισσα spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Αντρέι πως είναι ο καπετάνιος των Λασκαραίων


Ο Αντρέι Σιντόροφ δεν ήρθε τυχαία στη Μάνη και αυτό θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα».
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Το παρελθόν του Αντρέι Σιντόροφ θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» κι ένα από τα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό θα είναι η Θεοφανώ.

Ένα από τα επόμενα οράματα της Θεοφανώς θα της δείξει ότι ο Αντρέι έχει σχέση με τον πύργο και τους Λασκαραίους, αλλά δεν θα είναι ξεκάθαρο πώς. Όσα θα δει όμως θα αποτελούν κομμάτια ενός γρίφου που ο Αντρέι γνωρίζει ήδη, αλλά όχι ολόκληρο για να αποδείξει τις ρίζες του.

Σύμφωνα με το 7Μέρες TV, ο Αντρέι θα ανακαλύψει πως είναι ένας Λάσκαρης. Μαζί με τον Κανέλλο θα βρουν κάποια σκοτεινά σημεία από τον καιρό που ο Τζανέτος ήταν κρατούμενος στην Πύλη. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η τύχη του παιδιού του. Ο Τζανέτος όταν δολοφονήθηκε η αγαπημένη του, ο μεγάλος αδερφός των Λασκαραίων, πήρε τον γιο του και τον απώθεσε σε ασφαλή χέρια για να τον αναθρέψουν με σκοπό να τον ξαναβρεί αργότερα, αλλά στη Ρωσσία.

Ο θάνατος του Τζανέτου δεν άφησε να συναντηθούν ποτέ πατέρας και γιος. Αλλά ο Αντρέι μεγάλωσε σαν ευγενής, πήρε στρατιωτική παιδεία και πολλές γνώσεις, ενώ η μύησή του νωρίς στην Φιλική Εταιρεία, είναι το στοιχείο που δείχνει τα χέρια που τον μεγάλωσαν.

Η Θεοφανώ θα δει στο όραμά της μερικές εικόνες από το παρελθόν του Αντρέι, αλλά για εκείνη θα μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους. Όταν όμως θα του μιλήσει και θα του πει τι είδε, αυτός θα εκπλαγεί αρχικά. Καθώς είναι ο πραγματικός καπετάνιος των Λασκαραίων δικαιωματικά σαν γιος του μεγαλύτερου από τα αδέρφια. Η θέση του είναι πάνω από τον Μάρκο κι αυτό θα ταράξει τα νεριά της πατριάς στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας.

Η Μάγισσα κατάφερε να ολοκληρώσει τα επεισόδιά της τον Νοέμβριο κυρίαρχη στην τηλεθέαση που έχει ανέβει θεαματικά. Η πιο ακριβή παραγωγή της χρονιάς κατέκτησε την κορυφή, ενώ η αριστοτεχνική πλοκή της καθήλωσε 1.594.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.

Ενώ ο ΑΝΤ1 δημοσιοποίησε τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielse για τον Νοέμβριο και η «Μάγισσα» ήταν πρώτη, στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 19,4%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά κατέγραψε συνολικό μερίδιο 26,4% σε επιμέρους γυναικείο κοινό, ενώ και στους άνδρες οι αποδόσεις ήταν σταθερά υψηλές, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 24,4%. Παράλληλα το καθηλωτικό σενάριο και η κινηματογραφική σκηνοθετική ματιά, μαζί με τις εξαιρετικές ερμηνείες, η «Μάγισσα» συνεχίζει να ξετυλίγει το νήμα της συγκλονιστικής ιστορίας της.




iEidiseis.gr