MY KTEO

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Ξέσπασε στο πλατό του ΑΝΤ1: «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό»


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στην παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μακαλιά το Σάββατο 27/1. Η ηθοποιός και περφόρμερ δεν συγκράτησε τα δάκρυά της μετά από το αφιέρωματικό βίντεο που είχε ετοιμάσει ο Τάσος Μπιμπισίδης.

Τη στιγμή που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έβαλε τα κλάματα on air, η Μπέττυ Μαγγίρα έσπευσε να την αγκαλιάσει: «Να σου κάνω μια αγκαλιά γιατί έχεις συγκινηθεί πάρα πολύ, αγάπη μου. Και πραγματικά, συγκινούμαστε κι εμείς που σε βλέπουμε να συγκινείσαι», της είπε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε πως το βίντεο την εκφράζει απόλυτα και πραγματικά «τα είπε όλα»: «Αχ παιδιά! Είναι σοκαριστικό το να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων, σε ευχαριστώ πολύ Τάσο. Χίλια συγγνώμη, δεν το περίμενα καθόλου αυτό. Με συγκίνησαν όλα. Είναι όλα αλήθεια. Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε την ψυχή.

Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ τους ανθρώπους και δεν αντέχω την αδικία. Πάντα έχει κόστος. Όταν είσαι ένας που το κάνει αυτό τα πράγματα είναι δύσκολα, όταν είμαστε πολλοί και το κάνουμε όλοι είναι μια τακτική, η οποία κερδίζει πάντα το κακό», είπε στην εκπομπή «I love Σου Κου».



iEidiseis.gr