MY KTEO

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Λευτέρης Πανταζής: Η άγνωστη σχέση του με τη Μαρία Αλιφέρη


Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την θυελλώδη ερωτική ζωή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τον Λευτέρη Πανταζή στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου και από τη συζήτησή τους δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε εκτενώς για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, τη Ζώζα Μεταξά, την Καίτη Φίνου, τρεις γυναίκες που τον σημάδεψαν. Μάλιστα επέμεινε στο γεγονός ότι, όταν βρίσκονταν σε μία σχέση, ήταν πάντα πιστός και ότι άδικα του κόλλησαν την ρετσινιά του «μπερμπάντη» λόγω των εμφανίσεων του για επαγγελματικούς λόγους δίπλα σε πολύ ωραίες γυναίκες.

Ανάμεσα στις γυναίκες της ζωής του τις οποίες ερωτεύτηκε υπήρξε και μία που δεν έγινε γνωστή.

«Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό, γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της.

Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος» εξομολογήθηκε ο ερμηνευτής, ο οποίος έφτασε τρεις φορές λίγο πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στον επεισοδιακό χωρισμό του με την Άντζελα Δημητρίου τον οποίο απέδωσε στην οικογένειά της, η οποία φοβόταν ότι, αν παντρεύονταν, θα έχανε τα μέσα προς το ζην.



iEidiseis.gr