MY KTEO

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Βαρύ πένθος για την Φαίη Σκορδά: Πέθανε ο πατέρας της


Η Φαίη Σκορδά ζει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της καθώς το πρωί της Δευτέρας έμαθε ότι έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή ο πατέρας της.

Δύσκολες ώρες για τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» έχασε τον αγαπημένο της πατέρα και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η αγάπη που έτρεφε η Φαίη στον πατέρα της είναι γνωστή. Άλλωστε, όποτε μπορούσε, πετάγονταν στον Κιλκίς που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της για να βρεθεί κοντά σε αυτόν, στη μητέρα της και στην οικογένεια του αδελφού της.

Και αυτοί από την πλευρά τους έκαναν συχνά το ταξίδι στην Αθήνα και τους έχουμε δει σε φωτογραφίες με την κόρη τους, τον τέως σύζυγό της και τα εγγόνια τους στα νότια προάστια.

Ο πατέρας της Φαίης Σκορδά σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα έφυγε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς και η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε τι τραγικό γεγονός τα ξημερώματα από την μητέρα της.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πατέρα της – Τι θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας
Η παρουσιάστρια δεν έδωσε το παρών όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα στην εκπομπή της, με τους συνεργάτες της να αναλαμβάνουν τα ινία. Όπως είπε στο «Πρωινό Σουσού» ο Νίκος Γεωργιάδης, η Φαίη ήταν καθ’ οδόν για τον πατρικό της στο Κιλκίς, για να βρεθεί δίπλα στους δικούς της ανθρώπους σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, θα γίνει αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15:00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.

Άγνωστο παραμένει αν στην κηδεία θα παραβρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην πεθερό του.


iEidiseis.gr