MY KTEO

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε την πίτα του το Παράρτημα Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή το πρωί, σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, το παράρτημα Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη και φίλοι της Εταιρείας, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και Κατερίνα Καζάνη, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας και αναπληρώτρια δήμαρχος Τασούλα Μακαρώνα Ψυχογυιού, ο πρώην βουλευτής Εύβοιας Άγγελος Πνευματικός και ο αρχιμανδρίτη Συμεών Ηλιοδρομίτης, ο οποίος και ευλόγησε την πίτα.

Η αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Δήμητρα Παπαμιχαήλ καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την σημαντική συμβολή τους στο έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας, ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά ενώ ζήτησε την συμπαράσταση των μελών στις νέες δράσεις του Παραρτήματος.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Παραρτήματος Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Δημήτρης Αναγνώστου ευχήθηκε με την σειρά του σε όλες και όλους η νέα χρονιά να είναι καλή και δημιουργική αναφερόμενος στο μεγάλο και αξιόλογο έργο της Εταιρείας όπου ομολογουμένως τα μέλη του επιτελούν αθόρυβα και αποτελεσματικά. Ενώ επεσήμανε και την ελλιπή ενημέρωση από τα ΜΜΕ για το έργο και τις δράσεις της Εταιρίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν βουλευτές Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης και  Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο αρχιμανδρίτη Συμεών Ηλιοδρομίτης, οι οποίοι και επεσήμαναν την σημασία της πρόληψης.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Παραρτήματος και η τυχερή που βρήκε ο φλουρί ήταν η Έλσα Λαμπρινάκου, η οποία και παρέλαβε ένα αναμνηστικό δώρο από τα χέρια της γραμματέα του Παραρτήματος Μαρίας Καραχάλιου.