MY KTEO

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Διπλή τιμή για τον Θανάση Μπουραντά από ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Τους αυτοδιοικητικούς που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση τίμησε σήμερα η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της, στη Χαλκίδα. Τέσσερις ήταν όλοι και όλοι και ένας εξ αυτών ο πρώην νομάρχης Εύβοιας, αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς.

Με πενήντα χρόνια παρουσίας στα κοινά και με τριάντα εξ αυτών στην Τοπική Αυτοδιοιήκηση, ο Θανάσης Μπουραντάς αν μη τι άλλο, έχει γράψει ιστορία και σίγουρα η πολιτική ζωή της Εύβοιας είναι φτωχότερη, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Θανάσης Μπουραντάς παρέλαβε τις δυο πλακέτες από τα χέρια του προέδρου της ΠΕΔ Νίκου Σουλιώτη και του Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομου, ο οποίος, όπως και ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, εξήραν την πορεία και το έργο του Θανάση Μπουραντά.

Τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει η Εύβοιας ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αφήσει τον συνδικαλισμό και να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είπε ο Θανάσης Μπουραντάς, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, όταν ανέβηκε στο βήμα. Ενώ, σημείωσε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία των νεότερων αυτοδιοικητικών και πάντα θα χαίρεται για ότι καλό θα γίνεται στον τόπο.