MY KTEO

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ένταση ανάμεσα σε Χρηστίδου - Συρίγο για τον Νταλάρα: «Πάλι είναι ένα δάκτυλο, μειώνει την εκπομπή»


Μια άνευ προηγουμένου ένταση επικράτησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ανάμεσα σε Χρηστίδου και Συρίγο.

Ένταση υπήρξε στην εκπομπή του mega «Χαμογέλα και Πάλι» ανάμεσα στην παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Αφορμή για αυτήν την ένταση στάθηκαν οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και αυτό γιατί ο Νίκος Συρίγος είπε στον αέρα της εκπομπής ότι δεν παίξανε όσα είπε ο τραγουδιστής σχετικά με τα Τέμπη και την Μαρία Καρυστιανού που μίλησε στην Βουλή.

Αυτό φαίνεται να ενόχλησε την παρουσιάστρια η οποία -όπως είπε- ένιωσε πάλι να της κουνάει το δάκτυλο.

Αναλυτικά ο διάλογος:
Νίκος Συρίγος: «Το πρόσωπο της εβδομάδας δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας. Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του, αλλά δεν μπορέσαμε να το βάλουμε, προφανώς, είναι 53 λεπτά. Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά, όπως είναι η Μαρία Καρυστιανού».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Πάλι είναι ένα δάκτυλο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Όντως ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Το να το τοποθετείς σε αυτή την κουβέντα, μειώνει εμάς, μειώνει την κουβέντα, μειώνει το περιεχόμενο της εκπομπής, τον αρχισυντάκτη και τα λοιπά. Εμείς μιλήσαμε με τη γυναίκα και δεν ήθελε να μιλήσει. Λες ότι δεν ασχολούμαστε με αυτό το πρόσωπο, ενώ εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό το να το τοποθετείς εδώ».



iEidiseis.gr