MY KTEO

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Μάρω Κοντού: Ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο διαζύγιό της


Η Μάρω Κοντού μίλησε στη Νανά Παλαιτσάκη για τους άνδρες και αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στον ρόλο της στην διάλυση του γάμου της.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Μάρω Κοντού είναι πάντα απολαυστική στις συνεντεύξεις της. Ακομπλεξάριστη, ειλικρινής, με χιούμορ, τα λόγια της δεν κρύβουν ίχνος μνησικακίας για τους συντρόφους, τους συζύγους ή τους ανταγωνιστές στην προσωπική ή στην επαγγελματική ζωή της.

Σήμερα, το «Mega καλημέρα» πρόβαλε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από καιρό στη Νανά Παλαιτσάκη, στην οποία αναφέρθηκε στις σχέσεις των δύο φύλων κι έκανε μια αποκάλυψη για τον πρώτο σύζυγό της, τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, ξακουστό κινηματογραφιστή και διευθυντή φωτογραφίας της Φίνος Φιλμς.

«Ποιος σου είπε ότι οι άνδρες θέλουν δυναμικές γυναίκες; Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει; Όχι δεν τις θέλουν. Νομίζω ότι αισθάνονται κατώτεροι. Γιατί ο άνδρας δεν είναι αυτό που είχαμε πλάσει με την φαντασία μας όταν ήμασταν μικρές. Ο άνδρας είναι αδύναμο φύλο. Είναι και ευαίσθητος και το κρύβει. Είναι και πάρα πολύ εγωιστής, πολύ περισσότερο από εμάς.

Δύο φορές παντρεύτηκα. Ο ένας με άφησε, τον άλλον τον άφησα. Έτσι, για ποικιλία.

Με τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς ήταν μεγάλος έρωτας και γάμος. Η Βουγιουκλάκη ήθελε εκείνον να τη φωτίζει, γενικά τον ήθελε, και παρακάτω τον ήθελε, και ιδιωτικά τον ήθελε. Αλλά δεν χωρίσαμε γι’ αυτό.

Είχε σχέση με την Αλίκη αλλά εμείς ήδη είχαμε απομακρυνθεί όταν άρχισε αυτή η σχέση. Ήμασταν παντρεμένοι αλλά είχαμε αρχίσει να το διαλύουμε. Και το κατάλαβα και μου το είπε γιατί είχε αυτό το γερμανικό, το ίσιο, το οποίο μ’ άρεσε κιόλας.

Στην αρχή ένιωσα περίεργα και δύσκολα. Αλλά επειδή ήξερα ότι έτσι κι αλλιώς θα χωρίζαμε, μετά από λίγο είπα “ε, και, με κάποια θα ήταν”. Και δεν κράτησε και πολύ γιατί μετά η Αλίκη παντρεύτηκε τον Δημήτρη».



iEidiseis.gr