MY KTEO

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Με χαλαρή διάθεση έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι «γαλάζιοι» νεολαίοι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε γνωστό  café bar της Χαλκίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΟΝΝΕΔ Εύβοιας το βράδυ του Σαββάτου. Οι νεολαίοι της γαλάζιας παράταξης με χαλαρή διάθεση και ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα απανωτά θετικά εκλογικά αποτελέσματα του 2023, καλωσόρισαν το 2024 και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται, ώστε και στο μέλλον να πανηγυρίσουν εκλογικές νίκες.

Η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας Τσαμπίκα Ζώη καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας, τονίζοντας ότι η Οργάνωση είναι έτοιμη για τις προκλήσεις του μέλλοντος και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «ότι έχει κάνει ο κομματικός μας φορέας και ότι θα κάνει στο μέλλον θα φέρει πρόοδο στην κοινωνία και θα μας βγάλει από αυτή την μιζέρια που έτεροι πολιτικοί χώροι εμμένουν να μας βυθίζουν».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι γαλάζιοι βουλευτές Θανάσης Ζεμπίλης και Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων Βασιλική Κόντου, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Φαλίδας, ο περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Στερεάς Ελλάδας Σάκης Μπερέτας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας Γιάννης Μπιλάλης. Δήλωσαν χαρούμενοι που παρευρίσκονται στην εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος, αφού οι νέοι είναι εκείνοι που, όχι μόνο αποτελούν ενωτικό κρίκο μεταξύ της νεολαίας και του κόμματος, αλλά και την ελπίδα της χώρας.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος της Οργάνωσης Τσαμπίκα Ζώη, ενώ ο τυχερός της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί  ήταν το μέλος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας Θοδωρής Ευσταθίου, ο οποίος και παρέλαβε το δώρο του, ένα βιβλίο, από τα χέρια της προέδρου.