MY KTEO

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Παρουσία του Χρήστου Τριαντόπουλου η κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Εύβοιας – Η κυβέρνηση θα στέκεται πάντα στο πλευρό των ευβοέων διαμήνυσε ο υφυπουργός (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Λίγο μετά τις 8:30 το απόγευμα έφτασε στη Χαλκίδα ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος ήταν ο επίσημος καλεσμένος της ΔΕΕΠ Εύβοιας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τον υφυπουργό υποδέχτηκαν στην είσοδο γνωστού café-bar οι βουλευτές Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης και Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Κώστας Γιαμαρέλος, μαζί με στελέχη και φίλους του κόμματος.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος, ιδιαίτερα φιλικός αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εντός του καταστήματος τον περίμεναν, οι δήμαρχοι Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και Ερέτριας Νίκος Γουρνής, ο πρώην βουλευτής Εύβοιας Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Κοτρογιάννης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Κώστας Χροναίος, αυτοδιοικητικοί από όλη την Εύβοια και πλήθος μελών του κόμματος.

Τόσο τον υπουργό, όσο και τους παρευρισκομένους καλωσόρισε δια μικροφώνου ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Κώστας Γιαμαρέλος. Ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι Θανάσης Ζεμπίλης, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, Φάνης Σπανός και Έλενα Βάκα. Όλοι εξήραν το έργο του Χρήστου Τριαντόπουλου και υπογράμμισαν ότι ήταν εκείνος που στάθηκε αρωγός στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Εύβοια εξαιτίας των ακραίων φυσικών φαινομένων. 

Ο Φάνης Σπανός μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι με τον υφυπουργό έχουν φάει ψωμί κι αλάτι και σε δύσκολες καταστάσεις, ότι είναι από τους υπουργούς που έχουν ανοιχτά αυτιά και ότι πολεμάει να βοηθήσει τον τόπο. Η Έλενα Βάκα μεταξύ άλλων έκανε και μια παράκληση προς τον υφυπουργό: Να ακούει λίγο περισσότερο τους αυτοδιοικητικούς, αφού εκείνοι είναι που βρίσκονται στην πρώτη γράμμα και σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος των επιπτώσεων των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Ζεμπίλης μίλησε για την μεγάλη δεξιά παράταξη και το ρόλο της στην ιστορία της χώρας, ενώ η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη τόνισε ότι χάρις στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η Ελλάδα ισχυροποιείται στο ευρωπαϊκό, αλλά και διεθνές στερέωμα.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε συγκινημένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν τα γαλάζια στελέχη της Εύβοιας και ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι το 2023 ήταν μια χρονιά νίκης για τη Νέα Δημοκρατία, κατά την οποία η κυβέρνηση έχει καταφέρει αρκετά, όπως το να αναγνωριστεί η Εύβοια ως νησί.

Επίσης, ο υφυπουργός σημείωσε ότι η Εύβοια μαζί με την πατρίδα του, τη Μαγνησία, δέχονται τα πιο πολλά ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πάντα δίπλα στους ευβοείς τις δύσκολες στιγμές.

Εκ μέρους της ΔΕΕΠ Εύβοιας ο Κώστας Γιαμαρέλος χάρισε στον υφυπουργό μια εικόνα, ενώ ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Μετοχίου Διρφύων δώρισε στον Χρήστο Τριαντόπουλο ένα καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Να σημειωθεί ότι ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ερέτριας Χρήστος Γκάγκαρης, ο οποίος και παρέλαβε από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΔΕΕΠ Εύβοιας Κώστα Γιαμαρέλου το δώρο του.