MY KTEO

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: Στο πλευρό της ο Χάρης Ακριτίδης - «Η Όλγα έσερνε την Άντζελα από τη μύτη»


Ο Χάρης Ακριτίδης, παλιός συνεργάτης της Άντζελας Δημητρίου, πήρε θέση στη διαμάχη της τραγουδίστριας με την κόρη και τον γαμπρό της.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Χάρης Ακριτίδης έλυσε τη σιωπή του για την φίλη του Άντζελα Δημητρίου και απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη για την εφημερίδα Espresso.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Άντζελα Δημητρίου έχει συμμετάσχει σε σχήμα με την Όλγα Κιουρτσάκη και αναφέρθηκε στα προσωπικά βιώματά του από τη σχέση μαμάς – κόρης.

«Η Όλγα έσερνε την Αντζελα από τη μύτη. Αυτή η “σιδηρά κυρία” του τραγουδιού, που κρατούσε στα χέρια της όλο το καλλιτεχνικό σχήμα και τράνταζε τις πίστες, ήταν “φτερό στον άνεμο” στα χέρια της κόρης της, την οποία λατρεύει παθολογικά. Σας το λέω με την ευθύνη ενός ανθρώπου που έμενε μαζί με την Άντζελα Δημητρίου από το πρωί που ξυπνούσαμε έως το βράδυ. Μόνο που δεν κοιμόμασταν μαζί! Τόσο κολλητή παρέα κάναμε.

Ήταν η περίοδος που η Άντζελα έχασε αιφνίδια σε δυστύχημα τον αδερφό της και ούρλιαζε σαν τρελή στην παραλία της Μυκόνου. Εκεί, στην παραλία, πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδερφού της και κατέρρευσε. Της κάναμε κάθε βράδυ ηρεμιστικές ενέσεις για να σταθεί στα πόδια της! Η Άντζελα είναι σπουδαία!

Δοτική ως άνθρωπος και υποδειγματική μητέρα, στην κυριολεξία μάνα και παραμάνα! Η Όλγα τραγουδούσε τότε στο σχήμα μαζί μας. Βρισκόμαστε στη Μύκονο για την καλοκαιρινή περίοδο μαζί με τη Στέλλα Γεωργιάδου. Ήταν από τις ωραιότερες συνεργασίες.

Η Άντζελα δεν ήταν μόνο μια υπέροχη καλλιτέχνιδα και συνεργάτιδα, αλλά κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κρατούσε τίποτα για τον εαυτό της, παρά μόνο έδινε και αγαπούσε. Μπορεί να τη χαρακτηρίζουν κάποιοι στρυφνή και τρελή, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που έζησα εγώ.

Η Άντζελα ήταν μία μητέρα που έδινε περισσότερη αγάπη απ’ όση μπορεί να δώσει ένας γονιός στο παιδί του. Κι αυτό δεν το έκανε γιατί η Όλγα μεγάλωσε χωρίς πατέρα, αλλά γιατί έτσι της έβγαινε. Την είχε σαν μπιμπελό. Ό,τι ήθελε η Όλγα. Και η Όλγα το μόνο που έκανε αφού ξυπνούσε είναι να ζητά και να απαιτεί τα πάντα και να έχει την Άντζελα του χεριού της» είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.



iEidiseis.gr