MY KTEO

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Σύσκεψη Δ.Σ Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για την απεργία

 

Την Τρίτη 13 Φλεβάρη 2024 πραγματοποιήθηκε κοινή Σύσκεψη  των Δ.Σ  του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ  και  του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, προκειμένου να οργανωθεί η Απεργιακή κινητοποίηση-

συγκέντρωση στις 28 Φλεβάρη 2024

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

1.         Να πραγματοποιηθεί Απεργιακή Συγκέντρωση στις 28/02/2024 στην Πλατεία Στέλιου Μαργαρίτη (Ταχυδρομείου)  και ώρα 12.00. Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν οι Πρόεδροι των Δευτεροβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και χαιρετισμούς θα απευθύνουν τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη τους .

2.         Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας  στο παραθαλάσσιο μέτωπο της πόλης με συμβολική κατάληψη της μικρής γέφυρας και κατάληξη στο σταθμό των τραίνων.

3.         Θα υπάρχει κοινή αφίσα και κοινό πανό των Δευτεροβάθμιων  Συνδικαλιστικών οργανώσεων. Τα πρωτοβάθμια σωματεία θα συμμετέχουν με τα δικά τους πανό και τα κλαδικά τους αιτήματα.

Τέλος θα γίνει προσπάθεια απ’ όλους τους εμπλεκομένους προκειμένου να προστατευθούν τα χαρακτηριστικά ( ενότητα, καθολική συμμετοχή) της απεργιακής συγκέντρωσης και πορείας, χωρίς την ύπαρξη συνδικαλιστικών-κομματικών συμβόλω