MY KTEO

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας - Ποια είναι τα εφτά μέλη

 


Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης με απόφαση του συγκροτεί Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την παρακολούθηση του έργου των Σχολικών

Επιτροπών, ως ακολούθως:

1. Φίφα Ζωή, Δημοτική Σύμβουλος, ως Πρόεδρος της Επιτροπής με αναπληρωτή το Δημοτικό Σύμβουλο Καντζούρα Ιωάννη.

2. Ολυμπία Φορτοτήρα, Διευθύντρια του Γυμνασίου Λίμνης ως εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρωματικό μέλος τον Παπαγιώργο Δημήτριο Διευθυντή του Γυμνασίου Μαντουδίου.

3. Ελένη Υφαντή, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Προκοπίου, ως εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρώτριά της, την Ρούμπου Ζωή, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου.

4. Λάττα Γεωργία, εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Λίμνης ως εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Εύβοιας, με αναπληρωματικό μέλος τον Σκομπρή Νικόλαο Διευθυντής Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Αγίας Άννας.

5. Ρούμπου Ζωή, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας με  αναπληρώτριά της, την Πάσχου Αλεξάνδρα

6. Σφυρή Σταματική, εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Λίμνης τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον Γιαννάκη Δημήτριο.

7. Τσαγκαροπούλου Κυριακή, εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Μαντουδίου & Περιχώρων τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον Αλατζά Κωνσταντίνο.