MY KTEO

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


Κριός
Ιδιαίτερα δημοφιλής είσαι αυτή την εβδομάδα στον φιλικό σου κύκλο και οι προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους πέφτουν βροχή. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές να βοηθηθείς για την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων σου. Κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο, ενώ και η συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα θα αποδειχθεί πολύ ωφέλιμη στην πορεία. Σε ότι αφορά τα ερωτικά σου είναι πιθανό να συναντήσεις ένα άτομο μέσα από τον κύκλο σου που θα σε γοητεύσει και θα σε κάνει να νιώσεις έντονα συναισθήματα. Από την άλλη υπάρχει και η περίπτωση κάποιος/α φίλος/η να σου αποκαλύψει ότι σε βλέπει αλλιώς… Πάντως από ψυχολογικής πλευράς περνάς μία ιδιαίτερα δύσκολη φάση και θα πρέπει να αποβάλλεις με κάποιον τρόπο τα άγχη και τις φοβίες σου για να μπορέσεις να κοιτάξεις το μέλλον σου. Οπωσδήποτε θα είναι μία δύσκολη διαδικασία, δεδομένου ότι και οι συνθήκες της καθημερινότητας σου δεν βοηθούν. Ωστόσο εάν πιεστείς και δεις πιο ρεαλιστικά τα πράγματα θα τα καταφέρεις.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά σου φαίνεται πως είναι η άμεση προτεραιότητα σου αυτό το διάστημα και επειδή υπάρχουν διαρκώς εξελίξεις δεν εφησυχάζεις λεπτό. Αρκετές ευκαιρίες και προκλήσεις εμφανίζονται, ωστόσο είσαι πολύ σίγουρος/η για τον εαυτό σου και δεν αφήνεις τίποτα να πάει χαμένο. Μπορείς να περιμένεις μεγάλες επιτυχίες και άνοδο στην καριέρα σου. Στην προσωπική σου ζωή , ειδικά εάν διατηρείς μία σοβαρή ή /και μακροχρόνια σχέση είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση μαζί με τον / την σύντροφο σου να κάνετε το μεγάλο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Από την άλλη εάν νιώθεις πως πιέζεσαι μέσα σε αυτήν, δεν αποκλείεται να φτάσει στο τέλος της. Εάν είσαι ελεύθερος/η μπορεί κάποιος συνάδελφος ή συνεργάτης να είναι το άτομο με το οποίο θα ξεκινήσεις μία καινούρια ερωτική ιστορία. Αρκετά έντονη θα είναι και η κοινωνική σου ζωή, καθώς θα περάσεις πολύ χρόνο με φιλικά σου πρόσωπα, ενώ θα κάνεις και πολλές καινούριες γνωριμίες. Επίσης θα μπορούσες μέσα από τον κύκλο σου να γνωρίσεις τον επόμενο/η σύντροφο σου, όχι και με ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο. Κάποιο άτομο κύρους με το οποίο έρχεστε σε επαφή, ίσως σε βοηθήσει στην προώθηση ενός δημιουργικού σου σχεδίου.

Δίδυμοι
Θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, αλλά και το σπίτι και την οικογένειά σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εβδομάδα. Κάποιες δυσκολίες ή προβλήματα που θα προκύψουν ή η έντονη πίεση και οι πολλές υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς, θα σε αναγκάσουν να αφήσεις για λίγο τα οικογενειακά σου ή να βάλεις όρια στους δικούς σου, προκειμένου να μην σε εμποδίζουν να αφοσιωθείς σε πιο σημαντικά ζητήματα.  Γενικότερα όμως θα θελήσεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και θα γίνεις πιο τολμηρός/η στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου, ενώ θα θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες για να σου έρθουν όλα πιο εύκολα. Στην ερωτική σου ζωή θα φροντίσεις να κάνετε με το ταίρι σου καινούρια πράγματα, πιθανώς και κάποιο ταξίδι ώστε να αναθερμανθεί η σχέση σας και θα το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η τότε μπορεί να γνωρίσεις και να ερωτευτείς σφόδρα κάποιον/α που σας χωρίζει απόσταση ή που θα συναντήσεις σε μία εκδρομή.

Καρκίνος
Μία άκρως ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα η οποία και πρόκειται να σου μείνει αξέχαστη από πολλές απόψεις. Με το ταίρι σου  θα ζήσετε τον έρωτά σας στον απόλυτο βαθμό και θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί σεξουαλικά. Βέβαια λόγω του έντονου πάθους σας, μπορεί να έχετε και κάποια καβγαδάκια λόγω ζήλιας τα όποια όμως θα λειτουργήσουν σαν αλατοπίπερο στην σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η επίσης θα καλοπεράσεις με ένα άτομο που σου ξυπνάει πρωτόγνωρα και ανεξέλεγκτα συναισθήματα κι αν εντέλει καταλήξετε μαζί, η σχέση σας θα είναι μοναδική! Πιθανό είναι και το σενάριο της επιστροφής κάποιου/ας πρώην για τον/την οποίο/α ακόμη έχεις έντονα συναισθήματα, ίσως και σε σημείο εμμονής. Θα ασχοληθείς αρκετά και με τα μελλοντικά σου σχέδια, στα οποία και θα υπάρξουν εξελίξεις. Ωστόσο, θα καταλάβεις πως για να φτάσεις τους στόχους σου πρέπει τα βήματα σου να είναι πιο οργανωμένα και να ακολουθήσεις ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα. Πιθανώς να πρέπει, όσο κι αν θέλεις να το αποφύγεις, να συλλέξεις με κάποιο τρόπο και περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες ή να έρθεις σε επαφή με άτομο που θα μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν.

Λέων
Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και οι εξελίξεις είναι μόνο θετικές. Από πλευράς σου έχεις δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα και θέλεις να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα. Αυτή τη στιγμή έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση αισθάνεστε με τον σύντροφο σου, πως η σχέση σας είναι σχέση ζωής και κάνετε τα πάντα για να δείξετε ο ένας στον άλλον τα αισθήματα και το ενδιαφέρον που έχετε. Παράλληλα ζείτε και στιγμές απόλυτου πάθους με την σεξουαλική σας ζωή να σας χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις. Εάν είσαι ελεύθερος/η έρχεται ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σου και σύντομα θα βρεθείς δεσμευμένος/η με κάποιον/α που θα σε καλύπτει απόλυτα. Τα οικονομικά σου από την άλλη είναι επίσης ένας τομέας που θα σε απασχολήσει έντονα και θα κάνεις αρκετές σκέψεις για το πώς θα μπορούσες να βελτιώσεις το εισόδημα σου ή να περιορίσεις τα έξοδα, ενώ είναι πιθανό να κυνηγήσεις και κάποια καινούρια συμφωνία-συνεργασία. Μεγάλο άγχος και πίεση θα σου προκαλέσουν διάφορα χρέη και οφειλές και ίσως να πρέπει να σφίξεις το ζωνάρι περισσότερο από ό,τι υπολόγιζες.

Παρθένος
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έρχονται στο επίκεντρο, όμως μάλλον την δεδομένη στιγμή η άλλη πλευρά φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι στις υποθέσεις που σας αφορούν από κοινού. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως το άλλο σου μισό έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και καθώς δεν θα κάνει εκπτώσεις, η σχέση σας κινδυνεύει να φτάσει στο τέλος της. Εάν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις μία απογοήτευση για την ερωτική σου ζωή και προκειμένου να πάψεις να είσαι μόνος/η, ίσως να προχωρήσεις με κάποιο άτομο, για το οποίο δεν τρέφεις και φοβερά συναισθήματα, αλλά φαίνεται να είναι σωστό και αξιόπιστο. Την περίπτωση ενός μοιραίου και παθιασμένου έρωτα ωστόσο, δεν χρειάζεται να την εγκαταλείψεις απόλυτα. Αυτό μπορεί να συμβεί με κάποιο πρόσωπο που θα συναντήσεις σε μέρη που κινείσαι καθημερινά. Πίεση θα νιώσεις και από έναν σημαντικό σου συνεργάτη που μπορεί να σε φορτώσει με αν σωρό αρμοδιότητες και ευθύνες, κάνοντας σε να νιώθεις ανεπαρκής κάποιες φορές. Ευτυχώς θα βρεις τον τρόπο να διευκολύνεις την καθημερινότητα σου.

Ζυγός
Ονειρεμένη πρόκειται να είναι για εσένα η εβδομάδα που έρχεται, αφού πρόκειται να σου χαρίσει μόνο όμορφες στιγμές και έντονες αναμνήσεις. Οι μέρες σου θα κυλούν ανέμελα παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα διασκεδάσεις πολύ, θα φλερτάρεις πολύ και θα κάνεις ότι σε γεμίζει με αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα. Με τον/την σύντροφο σου ανανεώνετε τη σχέση σας, τα αισθήματα σας αναζωπυρώνονται και ζείτε τον έρωτα σας από την αρχή. Εάν είσαι single επιτέλους γνωρίζεις τον άνθρωπο που πραγματικά θα σε συναρπάσει και θα σε κάνει να του/της αφιερωθείς ολοκληρωτικά. Ταιριάζετε σε όλα και το σεξ μεταξύ σας είναι ανεπανάληπτο. Δεν θα ξεκολλάτε! Στη δουλειά θα έχεις όμως αρκετές υποχρεώσεις και μπορεί να νιώσεις κάποιες φορές πως ξεπερνάς τα όρια σου. Αν έχεις βάλει κάποιους μεγάλους στόχους θα αναγκαστείς να πιεστείς για να τους κατακτήσεις, διαφορετικά θα βάλεις τα όρια σου για να προστατέψεις τον εαυτό σου, την υγεία σου και την ψυχολογία σου.

Σκορπιός
Το σπίτι και η οικογένεια σου είναι αναμφίβολα το καταφύγιο σου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορείς να αισθάνεσαι ασφάλεια και πληρότητα. Ο χρόνος που θα περάσεις μαζί τους θα είναι γεμάτος από ευχάριστες συζητήσεις, ενώ θα νιώσετε άνετα να εκφράσετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλον. Με αυτό τον τρόπο, ακόμη κι αν υπήρχαν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις σας και θα αισθανθείτε ακόμη μεγαλύτερο δέσιμο. Εάν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια σου θα μεσολαβήσει για να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάζεις πάρα πολύ. Δε αποκλείεται σύντομα να μπεις σε σχέση! Αν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό, πιθανώς να αποφασίσετε μία συγκατοίκηση. Βέβαια στην ερωτική σου ζωή, δεν θα είναι κι όλα ρόδινα κι αν το ταίρι σου πλέον νιώθεις πως σε καταπιέζει ή κάποιο φλερτ που διατηρείς ότι σε χαλάει, ίσως και να βάλεις τέλος. Πέραν της ανάγκης σου για συντροφικότητα, εξίσου μεγάλη είναι κι εκείνη του να περνάς καλά. Ακόμη και με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να κρατήσεις αποστάσεις, αν πλέον η παρέα μαζί τους δεν σε καλύπτει.

Τοξότης
Μία εβδομάδα γεμάτη από συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και ευχάριστες συζητήσεις σε περιμένει. Αυτές τις μέρες μπορείς να διεκδικήσεις με επιτυχία πολλούς από τους στόχους σου και να καταφέρεις να πείσεις τους συνομιλητές σου να δεχθούν τις απόψεις σου και να συμφωνήσουν απόλυτα μαζί, αφού δεν αφήνεις το παραμικρό περιθώριο για αντιρρήσεις. Το φλερτ είναι το δυνατό σου σημείο και με μία σου κουβέντα έλκεις και γοητεύεις όποιον/α σε ενδιαφέρει. Επίσης θα δεχτείς κι εσύ στενό μαρκάρισμα από θαυμαστές/ριες. Εάν είσαι σε σχέση η επικοινωνία σου με τον/την σύντροφο σου γίνεται πιο ρομαντική και συναρπάζεσαι από τα λόγια που ανταλλάσσετε. Κάποιες δυσκολίες ή προβλήματα που ίσως να πρέπει να διαχειριστείς σε σχέση με τους δικούς σου, θα σε αναγκάσουν να μοιράσεις διαφορετικά τον χρόνο σου και να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους. Από την άλλη μάλλον ήταν απαραίτητο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να τους είχες παραμελήσει για χάρη της δουλειάς σου.

Αιγόκερως
Οι κινήσεις και οι επιλογές που έχεις κάνει μέχρι στιγμής στα οικονομικά σου φαίνεται πως σε καλύπτουν πλήρως και αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις μαγνητίζει τους γύρω σου και μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κι άλλες οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες που θα ανεβάσουν περαιτέρω το εισόδημα σου. Σε προσωπικό επίπεδο , η ερωτική σου ζωή κυλάει χωρίς σκαμπανεβάσματα, και κάποια κίνηση που θα κάνει το αντικείμενο του πόθου σου, δεν θα σου αφήσει καμία αμφιβολία, για τα αισθήματα του/της. Από πλευράς σου είναι πιθανό να χαλάσεις αρκετά χρήματα για να εντυπωσιάσεις τον/την σύντροφο σου και να του/της δείξεις έμπρακτα τι αισθάνεσαι. Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις σε θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια ή κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες που έχεις στα σκαριά. Θα δυσκολευτείς να περάσεις τις θέσεις σου, ωστόσο θα είσαι σταθερός/η στις απόψεις σου και ειλικρινής. Προβλήματα ίσως να έχεις με τα αδέρφια σου και για ένα διάστημα να χρειαστεί να κρατήσετε μεταξύ σας κάποιες αποστάσεις.

Υδροχόος
Ετοιμάσου για μία πολύ καλή εξέλιξη στ ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα. Η γοητεία που εκπέμπεις δεν αφήνει κανέναν/καμία ασυγκίνητο/η και θα καταφέρεις να έχεις στη ζωή σου το πρόσωπο που θέλεις, ακριβώς όπως το θέλεις. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση το πάθος με τον/ την σύντροφο σου εκτοξεύεται, ενώ τα αισθήματα σας είναι βαθιά και δύσκολα μπορείτε να τα ελέγξετε. Μην αφήσεις καμία στιγμή να πάει χαμένη ! Εάν είσαι ελεύθερος/η το άλλο σου μισό εμφανίζεται στη ζωή σου και σε κάνει να πιστέψεις ξανά στους μεγάλους και κεραυνοβόλους έρωτες. Προχώρα όπως σου λέει η καρδιά σου και μην αφήνεις να σε μπλοκάρουν δεύτερες σκέψεις. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, καθώς θα δεις το εισόδημα σου να μειώνεται ή να πρέπει εξαιτίας των αυξημένων χρεών να κάνεις μία άλλου είδους διαχείριση αρκετά πιο περιορισμένη. Εάν βρεις τον τρόπο να βγάλεις κάποια έξτρα χρήματα, θα είναι λιγοστά και θα σου έρχονται δύσκολα.

Ιχθύες
Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από έντονο παρασκήνιο. Ίσως να υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σου με το οποίο η σχέση σας να πρέπει να παραμείνει για διάφορους λόγους κρυφή. Αυτό σε ιντριγκάρει ιδιαίτερα και μάλλον φουντώνει το πάθος που νιώθεις. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρχει στη ζωή σου κάποιος/α κρυφός/ή θαυμαστής/ρια και να σου αποκαλυφθεί αυτές τις μέρες. Μετά το πρώτο σοκ θα σκεφτείς σοβαρά να δώσεις μια ευκαιρία. Εάν εσύ κρύβεις τα συναισθήματα σου για κάποιον/α θα προδοθείς, όμως προς μεγάλη σου ανακούφιση θα δεις θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι να κάνει επανεμφάνιση κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, δίνοντας σου πολλές και δελεαστικές υποσχέσεις. Γενικότερα πάντως νιώθεις ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για όλους τους τομείς της ζωής σου, κάποιες από τις οποίες θα είναι δύσκολες. Παρόλα αυτά θα απομακρύνεις από κοντά σου πρόσωπα που βλέπεις πως δεν πρόκειται να καλύψουν τις απαιτήσεις σου, που δεν είναι και λίγες. Αυτό σημαίνει πως ίσως να πάρεις την απόφαση για έναν χωρισμό ή την διάλυση μίας συνεργασίας.



astrology.gr