MY KTEO

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: Το δριμύ «κατηγορώ» στην κόρη και τον γαμπρό της - «Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα»


Η Άντζελα Δημητρίου έλυσε τη σιωπή της για την ρήξη στη σχέση της με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση σε μια συνέντευξη – ποταμό σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η κρίση στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της έδωσε τροφή στα μίντια τις προηγούμενες εβδομάδες, ειδικά μετά από το unfollow που έκαναν η μία στην άλλη, που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.

Στη συνέχεια, και αφού το θέμα είχε σχολιαστεί εκτενώς, το ζεύγος Όλγας Κιουρτσάκη - Φώτη Λώση ξέδωσε ανακοίνωσε μέσω δικηγόρου με την οποία ζητούσε από τα Μέσα να σταματήσουν την «εκστρατεία δυσφήμισης» εις βάρος τους, απειλώντας με προσφυγές στη Δικαιοσύνη.

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Η Άντζελα Δημητρίου, σε μια εκτενή συνέντευξη στον διευθυντή του περιοδικού και συνεργάτη της Ελένης Τσολάκη στο «Πρωινό Σουσού» Νίκο Γεωργιάδη, η Λαίδη, όπως μάθαμε να την αποκαλούμε, μίλησε για την ταραχώδη σχέση της με την κόρη της και τον γαμπρό τη και το «μοιραίο» ταξίδι στην Αμερική.

«Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα.

Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από δω και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά; Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει.

Το καταλάβαινα αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα Νίκο», απάντησε η τραγουδίστρια για τα «μαθήματα» που της έδωσε η ζωή.

Και περιέγραψε ένα περιστατικό από τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ταξίδι της στην Αμερική, όπου την συνόδευσαν η κόρη της, η οποία επιμελούνταν την εμφάνισή της, και ο γαμπρός της ως μέλος της ομάδας management.

«Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος (ο γαμπρός της) και μου λέει “μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια”. Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!». Και της λένε “11 δολάρια”. Του λέω: “Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες”. Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: “Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα”».

Αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λευτέρης Πανταζής, απαντώντας για τους λόγους που δεν είχε ευτυχή κατάληξη ο δεσμός του με την Άντζελα Δημητρίου, επέρριψε ευθύνες στην οικογένειά της. «Καμμιά φορά όταν έχεις το άλογο κούρσας και είναι αυτό που φέρνει τα έπαθλα, φοβάσαι μη το χάσεις. Το καλό "θύμα" της οικογένειας που σε αυτόν έπεσε το αστέρι να κοιτάξει όλη την οικογένεια» είπε ο Λε Πα κατονομάζοντας τους γονείς της Άντζελας ως υπεύθυνους που δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.



iEidiseis.gr