MY KTEO

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Το έριξαν έξω οι δάσκαλοι στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας (ΦΩΤΟ)


Μακριά από τις σχολικές αίθουσες βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι δάσκαλοι της Χαλκίδας με αφορμή την εκδήλωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σημείο συνάντησης ήταν γνωστό cafe-bar-restaurant της πόλης και με θέα τον Ευβοϊκό το έριξαν έξω, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος και ακολουθώντας την προτροπή του προέδρου του Συλλόγου Λάμπρου Γιαννούχου να διασκεδάσουν με την καρδιά τους, πίνοντας χαλαρά το ποτάκι τους.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Εύβοιας Κατερίνα Καζάνη, ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώνσταντίνος Βαρδακώστας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων Κωνσταντίνος Βελής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκίδας Κυριάκος Παλιβάκης, ο αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Σταύρος Πετράκης και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας Άρης Αυξωνίδης.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη, όπως ο Λάμπρος Γιαννούχος σημείωσε, στους συναδέλφους τους συνταξιούχους, εκ μέρους των οποίων κλήθηκε να μιλήσει ο Βασίλης Κόνσουλας. Φανερά συγκινημένος ο συνταξιούχος πλέον δάσκαλος τόνισε ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη στήριξη στον πρόσωπό του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στο καλωσόρισμά του και λίγο πριν κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Λάμπρος Γιαννούχος, τόνισε ότι η βραδιά δεν ενδείκνυται για συνδικαλιστικές ανακοινώσεις και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με δύναμη και κουράγιο.

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκίδας Κυριάκος Παλιβάκης, ο οποίος παραλαμβάνοντας από τα χέρια του Λάμπρου Γιαννούχου το δώρο του, ένα λεύκωμα για την πόλη της Χαλκίδας, δεσμεύτηκε ότι θα το διαβάσει και θα είναι έτοιμος την επόμενη φορά να δώσει εξετάσεις.