MY KTEO

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι Κονίστρες-Άρτεμις Άγιου Γεωργίου – «Έπαιξαν» μπουνιές οι ποδοσφαιριστές – Κλήθηκε η αστυνομία(BINTEO)


Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Βρύσης κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της  Γ’ΕΠΣΕ κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Κονιστρών και Άρτεμις Αγίου Γεωργίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν πάνω στην ένταση του αγώνα ποδοσφαιριστές δυο αντίπαλών ήρθαν στα χέρια. Η φάση που άναψε τα αίματα σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν η λήξη του αγώνα και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν στο σκορ με 2-1.

Τότε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων στην προσπάθεια του να αποτρέψει επίθεση των παιχτών της ομάδας των Κονιστρών κλώτσησε στο κεφάλι τον αντίπαλό του. Το ένα έφερε το άλλο με τους ποδοσφαιριστές να πιάνονται στα χέρια.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τον διαιτητή να μοιράζει κόκκινες κάρτες εκατέρωθεν.

Με το σφύριγμα της λήξης όμως οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας μπήκα στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις εναντίον των παιχτών της φιλοξενούμενης ομάδας. Ακολούθησε σύρραξη με τον διαιτητή να καλεί την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχηματίστηκε δικογραφία  και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε το τρίτο ημίχρονο του παιχνιδιού να διαδραματίζεται εντός της δικαστικής αίθουσας.