MY KTEO

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη


Η «είδηση» ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ζευγάρι έκανε τον γύρο της Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα και οι fans των δυο καλλιτεχνών πανηγύρισαν. Είναι γνωστό άλλωστε πως και οι δύο είναι πλέον ελεύθεροι μετά από δύο δύσκολα διαζύγια και, εκτός από τις καριέρες τους, είναι αφοσιωμένοι στα παιδιά τους τα οποία υπεραγαπούν.

Δυστυχώς, τόσο ο Θοδωρής Μαραντίνης όσο και η Κατερίνα Παπουτσάκη διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε δεσμό. Οι δύο καλλιτέχνες που εντυπωσίασαν στην κοινή εμφάνισή τους στο MadWalk -είχε προηγηθεί η εμφάνισή τους στο μιούζικαλ «Σκορυτζ»- έγιναν τους μήνες που μεσολάβησαν καλοί φίλοι. Όμως, όπως διαβεβαίωσαν, η «χημεία» τους επί σκηνής δεν μεταφράζεται σε κάποιου είδους ρομαντικό ενδιαφέρον.

Είναι η δεύτερη φορά που μια φήμη κάνει το γύρο της δημοσιογραφικής πιάτσας για να διαψευστεί. Η προηγούμενη αφορούσε στον Γιάννη Στάνκογλου και την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αναγκάστηκε να προβεί σε δημόσια δήλωση διάψευσης για να κοπάσει ο σάλος.



iEidiseis.gr