MY KTEO

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Χρήστος Μάστορας: Είναι αλήθεια... Θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη


Μετά από τα σχόλια που ακούστηκαν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει όλες τις λεπτομέρειες για την εμπλοκή του Χρήστου Μάστορα στην ταινία για τη ζωή του Στέλιο Καζαντζίδη.

Η φήμη που διέρρευσε πριν από κάποιες ώρες ότι ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία που θα γυριστεί για την ζωή του «ειδώλου» έγινε δεκτή με ανάμεικτα αισθήματα. Οι φίλοι του frontman τους συγκροτήματος Μέλισσες έσπευσαν να επικροτήσουν την επιλογή του αγαπημένου τους καλλιτέχνη για να ενσαρκώσει τον μυθικό τραγουδιστή. Δεν έλειψαν όμως και οι φωνές που υποστήριξαν ότι το προφίλ του Χρήστου Μάστορα δεν συνάδει με τον ρόλο.

Σήμερα λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε την είδηση, μετά από επικοινωνία και με τον μάνατζερ του καλλιτέχνη. Ο Χρήστος Μάστορας έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει τον λαϊκό τραγουδιστή στο πρώτο μισό της ζωής και της καριέρας του στην κινηματογραφική βιογραφία που ετοιμάζεται με την έγκριση της οικογένειας του Στέλιου Καζαντζίδη, η οποία έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα της ιστορίας του. Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία του τραγουδιστή, πριν φύγει από τη ζωή.


iEidiseis.gr