MY KTEO

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Δεν έκαναν... εκπτώσεις στη διασκέδαση οι έμποροι της Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Μπορεί οι έμποροι να ανήκουν σε εκείνους που «έχουν χτυπηθεί» από τις απανωτές κρίσεις τα τελευταία χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν ξεχάσει να διασκεδάζουν και το απέδειξαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε γνωστό café bar της Χαλκίδας.

Συνδαιτυμόνες τους στη διασκέδαση ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης και Συμεών Κεδίκογλου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, οι αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώστας Βαρδακώστας, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη, Βασιλική Κόντου, Μπάμπης Κώσταρος και Γιάννης Νέζης, ο αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας Θανάσης Γερογιάκομος, ο Β’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Σπύρος Γεροντίτης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας Κωνσταντίνα Καρλή, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, καθώς και εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων από όλη την Εύβοια.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καλύβας, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους εμπόρους και μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Δημήτρη Βαγιάννη έκοψαν την πίτα. Ο πρόεδρος με αφορμή τα 120 χρόνια από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, τόνισε την προσφορά του στην πόλη. Επίσης δεσμεύτηκε ότι ο Σύλλογος, που είναι ένας από τους πιο παλιούς στη χώρα, θα συνεχίσει να υπάρχει, να προσφέρει και να οραματίζεται.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι  βουλευτές Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης και Συμεών Κεδίκογλου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμητρα Σακελλαράκη. Όλοι ευχήθηκαν για το νέο έτος και δήλωσαν τη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική, δώρα, πλούσια εδέσματα και καλό κρασί μέχρι αργά το βράδυ.