MY KTEO

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Δανάη Μπάρκα: Θα κάνω στον Fipster μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα


Ο Fipster συνηθίζει στις συνεντεύξεις του να κάνει φάρσες σε πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του ίδιου και του καλεσμένου του.

Στην συνέντευξη που ανέβηκε στο κανάλι του στο youtube, ανάμεσα στα «θύματά» του ήταν και η Δανάη Μπάρκα, την οποία κάλεσε on air για να γίνει κουμπάρα του.

«Θα του κάνω μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα του Φίλιππου (Ιωάννου, a.k.a. Fipster). Όχι απλά δεν είπα το ναι… Εκείνη την ώρα γυρνούσα από το πιλάτες με τη Δήμητρα Παλούδη και σηκώνω το τηλέφωνο που το είχα σε ανοιχτή ακρόαση και μου λέει “θέλω να έρθεις Αλεξανδρούπολη για να μας παντρέψεις” και κοιτιέμαι με τη Δήμητρα και της λέω alarm. Κι έχω σταματήσει το αυτοκίνητο κάπου που δεν επιτρέπεται και λέω “τι μου λέει;”, “τι θα κάνω Παναγία μου;”

Η Ήβη Αδάμου είναι ένα κορίτσι που εγώ εκτιμώ και θαυμάζω και συμπαθώ και αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Όταν το άκουσα έπαθα ένα σοκ αλλά θα σας εκμυστηρευτώ ότι, αν εξαιρέσεις τη μια φορά που πάντρεψα που ήμουν 19 και ήταν η ξαδέρφη μου και ήταν ήδη πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό της, δεν το έχω ξανακάνει, παρότι που έχουν προτείνει πολλές φορές. Γιατί μέσα υπάρχει φόβος ότι, αν δεν πάει κάτι καλά, γιατί να πάρω εγώ τη ρετσινιά; Κι επειδή μ’ έχουν για γουρλού όλοι, γι’ αυτό μου προτείνουν να βαφτίσω, να παντρέψω, λέω άστο…» είπε η Δανάη Μπάρκα σήμερα στην εκπομπή της.



iEidiseis.gr