MY KTEO

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Iωάννα Τούνη: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι επαγγέλλεται;»


Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις κάμερες για το ειρωνικό σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλο χθες στην εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον» για τις influencers με αφορμή τη συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και περιέγραψε τη δουλειά της στα social media. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας -πρόσφατα άνοιξε στο Περιστέρι το πρώτο κατάστημα της εταιρίας ρούχων Bubblegun που διατηρεί με την κολλητή και συνεταίρο της Στέλλα Πάσσαρη- είχε πει ότι, ακόμα και όταν ταξιδεύει, εργάζεται κανονικά διότι τα social media δεν συγχωρούν και αν μείνει έστω και ένα 24ωρο εκτός βομβαρδίζεται από μηνύματα των ακολούθων της που θέλουν να μάθουν αν της συνέβη κάτι.

Η έκφραση full time influencer που χρησιμοποίησε η Ιωάννα Τούνη χτύπησε «κάπως» στα αυτιά πολλών και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο χθεσινό «Πρωίαν σε είδον» θέλησε να πληροφορηθεί αν οι συνθήκες εργασίας της συγκεκριμένης και των συναδέλφων τους είναι τόσο σκληρές που δεν μπορούν να πάρουν ρεπό ούτε το Πάσχα.

Μιλώντας στις κάμερες, η Ιωάννα Τούνη κατακεραύνωσε τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι επαγγέλλεται; Εντάξει δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι.

Η δουλειά μας είναι να ασχολούμαστε με direction, promoting, να στήσουμε προϊόντα να τα προωθήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο, να κάνουμε ουσιαστικά σκηνοθεσία -είναι creative-, ασχολούμαστε από τη βιντεοσκόπηση, την βιντεογράφηση ως το uploading, τα γραφιστικά που θα χρησιμοποιηθούν. Είμαστε μια ολόκληρη ομάδα μάρκετινγκ ουσιαστικά περιορισμένη σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι κάτι εύκολο, θέλει και αυτό προσήλωση αλλά παρόλα αυτά είμαι και full time job μαμά και full time job επιχειρηματίας. Οπότε αν κάνει 3 δουλειές φιλάκια και σε αυτόν».

Και απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα που είχε σχολιάσει τις δηλώσεις της influencer λέγοντας «είναι και θέμα IQ του κοινού που σε ακολουθεί».

«Εμένα με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε φιλάκια να του στείλουμε» απάντησε η Ιωάννα.



iEidiseis.gr