MY KTEO

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει με το «Mega καλημέρα» - βγήκε ξανά με 20 λεπτά καθυστέρηση


Το «Mega καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη βγαίνει εδώ και μερικές ημέρες με καθυστέρηση ενός εικοσάλεπτου.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Το «Mega καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη είναι η εκπομπή που έχει αλλάξει ώρες προβολής περισσότερες φορές από κάθε άλλη. Άλλαξε ώρα προβολής ενόψει βουλευτικών εκλογών, ξανάλλαξε ώρα ενώ η σεζόν είχε ξεκινήσει και πήγε από τις 7:40 στις 8:00 και εδώ και τρεις ημέρες περίπου ο χρόνος της ψαλιδίστηκε ξανά. Συγκεκριμένα σήμερα και την Δευτέρα η εκπομπή ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση από το κανάλι.

Η κίνηση αυτή του Mega έχει δημιουργήσει προβληματισμό. Βλέπετε, και πριν ανακοινωθεί η προηγούμενη αλλαγή ώρας της εκπομπής, είχε προηγηθεί ένα διάστημα που έβγαινε σχεδόν καθημερινά με καθυστέρηση.

Σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και την Ανθή Βούλγαρη βρέθηκαν σε πολύ αμήχανη θέση μπροστά στις κάμερες ανταγωνιστικών καλιών που τους περίμεναν κατά την έξοδό τους από το στούντιο μετά το τέλος της εκπομπής τους «Κοινωνία Ώρα Mega» .

«Το κανάλι τι έχει πει; Εσείς γιατί ασχολείστε με την ώρα του “Κοινωνία Ώρα Mega”; Εμένα μου λένε θα κλείσεις τότε, κλείνω τότε» απάντησε εκνευρισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επανέλαβε τα ίδια, δείχνοντας το κανάλι για απαντήσεις.

«Εμείς μπαίνουμε στην εκπομπή, παίρνουμε ένα χαρτάκι που λέει τη ροή και λέει τι ώρα θα τελειώσουμε και κάνουμε ό,τι μας λέει το χαρτάκι. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, πάρτε τους αρμόδιους. Εμείς δεν είμαστε οι αρμόδιοι».



iEidiseis.gr