MY KTEO

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Η Μάγισσα spoiler: Η Κερασίνα βάζει φωτιά στον πύργο και στη Μεταξία


Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη Μάγισσα, καθώς το αρχοντικό των Λασκαραίων μυρίζει μπαρούτι και η έκρηξη θα παρασύρει όλη τη Μάνη.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Στη Μάγισσα οι αποκαλύψεις είναι πλέον καταιγιστικές. Και οι φαν της σειράς του ΑΝΤ1 θα τις παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα. Γιατί θα αποκαλυφθεί μία παράνομη σχέση που θα τινάξει στον αέρα γάμους, αδελφικές σχέσεις, φιλίες, ακόμη και συμμαχίες στην ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδας.

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που η Κερασίνα εξακρίβωσε ότι ο Τζανής δεν της είναι πιστός. Ο άντρας της την απατά με τη γυναίκα του αδελφού του και τους έχει πιάσει στα πράσσα. Η Μεταξία είναι η πέτρα του σκανδάλου και η Κερασίνα δεν είναι διατεθειμένη να παίζουν άλλο αυτοί οι δύο με την τιμή και τη υπόληψή της.

Η Κερασίνα θα αποκαλύψει την αλήθεια. Και μάλιστα μπροστά σε όλους βάζοντας φωτιά στους Λασκαραίους. Παρά τις απειλές του Τζανή και της Μεταξίας, δεν δείχνει διάθεση να κάνει το παραμικρό βήμα πίσω.

Και στο τραπέζι ρίχνει τη μεγάλη βόμβα αποκαλύπτοντας την παράνομη σχέση. Μάλιστα, στο πλευρό της είναι και η Ρηνιώ που επιβεβαιώνει όσα αποκαλύπτει η Κερασίνα για τον αδελφό και τη νύφη της.

Σύμφωνα με το TV24, ο Μάρκος παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει την αλήθεια. Είναι τέτοια η οργή του που διατάζει χωρίς δεύτερη σκέψη την τιμωρία της Μεταξίας. Δεν δέχεται με τίποτα ότι τον ντρόπιασε, αμαυρώνοντας το όνομά του και όλης της οικογένειάς του. Η διαταγή είναι να την κλείσουν στο μπουντρούμι προτού πάρει την απόφασή του για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα πάντως, ανατρέπονται και όλα τα spoilers που ήθελαν την Κερασίνα νεκρή, δίνοντας η ίδια τέλος στη ζωή της μετά τις αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση. Έφυγε από το αρχοντικό των Λασκαραίων, όντως σκέφτηκε να αυτοκτονήσει από ντροπή, αλλά δεν το έκανε.

Όπως αναφέρει το Τηλέραμα, η Κερασίνα επιστρέφει στον πύργο της οικογένειάς της. Οι Δραγουμάνοι έχουν πληροφορηθεί την απιστία σε βάρος της κόρης τους και η συμμαχία με τους Λασκαραίους σταματάει. Αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους τελευταίους, αφού είχαν ανάγκη τη συμμαχία με μια οικογένεια αριστοκρατών όπως είναι οι Δραγουμάνοι.

Σύντομα όμως θα κληθούν άμεσα να αντιμετωπίσουν και τους Γερακάρηδες. Ο Σπήλιος δεν δέχεται ούτε ως αστείο να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου. Η κατάσταση είναι οριακή και οι ισορροπίες πολύ λεπτές. Υπάρχουν μεγάλες εντάσεις και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Και ο Μάρκος παίρνει ακόμη μία απόφαση για την οικογένειά του. Διώχνει από τον πύργο τον Τζανή και δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια του.



iEidiseis.gr