MY KTEO

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Η Νέα Αρτάκη κέρδισε εκτός έδρας τη Ζάκυνθο με 2-0

 


Η Νέα Αρτάκη κατάφερε να κυριαρχήσει στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν αρκετό για να επικρατήσει με 2-0 της Ζακύνθου για την 25η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’.Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τη Νέα Αρτάκη που πίεζε ψηλά και δυσκόλευε την «υπνωτισμένη» για 45 λεπτά Ζάκυνθο. Στο 4’ ο Σπηλιώτης σούταρε, με τον Δήμα να αποκρούει αρχικά και τον Παπαδάκη από πολύ κοντά να αστοχεί. Δυο λεπτά μετά όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των «κυανοκίτρινων» να διώξουν τη μπάλα και ο Δημήτρης Χατζηστάμου επωφελήθηκε για το 1-0.

Στο 22’ μετά από εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό για τη Νέα Αρτάκη ξανά ο Χατζηστάμου σκόραρε για να δώσει προβάδισμα νίκης με 2-0.

Στο 78’ από γέμισμα στην περιοχή ο φορ της Ζακύνθου κέρδισε πέναλτι, ωστόσο στην εκτέλεση ο Μουζάκης έπεσε σωστά και απέκρουσε τη μπάλα.

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (Μαγκαφίνης Δ.): Μουζάκης Μ., Ρέντζας, Στασινόπουλος (75’ Μερτύρης), Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Χατζηστάμου Δ. (63’ Σαλπιγγίδης), Παπαδάκης Β., Παυλίδης Γ. (83’ Γερογιάννης), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (75’ Μεταξάς)