MY KTEO

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Evia WodGames


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν το Σαββατοκύριακο, στις 23 και 24 Μαρτίου 2024, τα Evia WodGames. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η πόλη της Χαλκίδας, φιλοξένησε το μεγαλύτερο fitness event της Εύβοιας, το οποίο διοργανώθηκε από το Wodbox Χαλκίδας.

Φέτος, ο αριθμός των αθλητών ξεπέρασε τους 500, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό στίβο μάχης, εμπνέοντας τους παρευρισκομένους με το πάθος και την αφοσίωσή τους στο fitness.

Το event προσέλκυσε αθλητές από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες περιελάμβαναν διάφορες ασκήσεις αντοχής που έχουν στη βάση τους το τρέξιμο, την ενόργανη, την άρση βαρών και άλλες πολύπλοκες φυσικές δραστηριότητες.

Τα Evia WodGames υποστηρίχθηκαν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Χαλκιδέων, το Επιμελητήριο Ευβοίας και τη Μητρόπολη Χαλκίδας, καθώς επίσης και από πολλούς χορηγούς που στάθηκαν στο πλευρό του event.

Η ομάδα των Evia WodGames, ευχαριστεί πολύ τους φορείς, χορηγούς, εθελοντές, συνεργάτες και τους εκπαιδευτές, οι οποίοι συνέβαλαν για άλλη μια χρονιά, στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Η υποστήριξη και η συνδρομή τους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Η προσπάθειά μας να καθιερώσουμε τα Evia WodGames στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας συνεχίζεται από όλους. Στόχος μας, να γίνει ο Νο.1 αθλητικός θεσμός.

Το ταξίδι συνεχίζεται!

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των ημερομηνιών των επόμενων Evia WodGames!

Περισσότερες πληροφορίες:

- Site: eviawodgames.gr

- email: info@eviawodgames.gr

-           Tηλέφωνο Eπικοινωνίας: 2221076975