MY KTEO

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Την έπιασε στα πράσα - Έστησε 2 μικροκάμερες στο σπίτι


 Πολύ καιρό πριν, ο σύζυγος είχε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την γυναίκα του. Κάποια ύποπτα μηνύματα, κάποιες ύποπτες κλήσεις και η περίεργη απομάκρυνση όταν της ζητούσε να έρθουν πιο κοντά, τον ενεργοποίησαν για να λύσει το μυστήριο. Έστησε 2 μικροκάμερες στο σπίτι. Μια στο σαλόνι και μια στην κρεβατοκάμαρα. Και οι δυο, του έδιναν live εικόνα στο κινητό αλλά και τον υπολογιστή. Ενημέρωσε τη γυναίκα του ότι θα φύγει για επαγγελματικό ταξίδι εκτός Χαλκίδας και ότι θα διανυκτερεύσει σε πόλη της Πελοποννήσου. Δεν πήγε όμως πολύ μακριά, ήταν σε καφέ στο κέντρο της πόλης. Άνοιξε το λάπτοπ του και απλά περίμενε τι θα γίνει.

Η σύζυγος με το που έφυγε ο άντρας της έστειλε κατευθείαν μήνυμα στον εραστή. Και μια ώρα μετά, ήρθε το τρίτο πρόσωπο στο σπίτι.

Ο σύζυγος έκλεισε το λάπτοπ κατευθείαν και σε 4 λεπτά ήταν στην είσοδο του σπιτιού. Μπήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός στο σπίτι, με το κινητό να καταγράφει παράλληλα με την κρυφή κάμερα.

 Άνοιξε την μισάνοικτη πόρτα της κρεβατοκάμαρας και βρήκε την γυναίκα του με τον εραστή της. Πέρασε τουλάχιστον ένα λεπτό μέχρι να γίνει αντιληπτός. Και όταν έγινε, έγινε ο κακός χαμός.

Η γυναίκα έκλαιγε και κατηγορούσε τον σύζυγο ότι αυτός φταίει που έγιναν όλα αυτά, ότι την είχε παραμελημένη. 

Την επόμενη ημέρα, υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου ενώ διεκδικεί και την επιμέλεια των παιδιών τους.