MY KTEO

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Γιάννης Πλούταρχος: Απαντάει για το «beef» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου


Σόκαρε το ελληνικό star system χθεσινή τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική εκπομπή του ότι έχει «θέματα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον οποίο δεν θέλει στην εκπομπή του για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο.

«Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του» είπε ο παρουσιαστής και όλοι έψαξαν να βρουν πότε παρεξηγήθηκε με τον τραγουδιστή και τι κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του.

Χθες λοιπόν το «Happy day» φιλοξένησε την απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου.

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά, είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει, εγώ θα πάω. Άντε ρε Γρηγόρη….

Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές.

Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης» απάντησε ο τραγουδιστής και παρατήρησε: «Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν αδειάζει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι».



iEidiseis.gr