MY KTEO

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Ψαθά με τον πρύτανη του ΕΚΠΑ

 


Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου η συνάντηση του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γεωργίου Ψαθά με τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεράσιμο Σιάσο. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Γραφείο του Πρυτάνεως στα Ιστορικά Προπύλαια του ΕΚΠΑ επί της οδού Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Παρόντες επίσης στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων κ. Θεόδωρος Ζαχαριάδης, καθώς και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα διασύνδεσης του Δήμου και του Πανεπιστημίου κ. Ευαγγελία Σακκή Καραμούζη.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ψαθάς ευχαρίστησε τον κ. Πρύτανη για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Συγκρότημα Ευρίπου του ΕΚΠΑ και στο Δήμο μας στα πλαίσια των εγκαινίων των Εργαστηρίων του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, καθώς και της υπογραφής του πρώτου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Πανεπιστημίου. Η συζήτηση που ακολούθησε περιεστράφη  γύρω από την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, καθώς και η συνεργασία των δύο πλευρών σε έργα υποδομής και μεταφοράς τεχνογνωσίας.

Ο κ. Πρύτανης αποδέχθηκε την πρόταση φιλοξενίας του Δημάρχου και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί σύντομα το Συγκρότημα Ευρίπου και το Δήμο μας