MY KTEO

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»;


Ο «Σασμός» δεν έχει επέλθει ακόμα στην δημοφιλή σειρά του Alpha. Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες κινούνται σε τεντωμένο σκοινί και ο κίνδυνος να ξανανάψει η φωτιά της βεντέτας δεν έχει εκλείψει.

Όμως, αν πιστέψουμε το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, πίσω από τις κάμερες, ο σασμός έχει ήδη επέλθει. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Μαθιός και η Βασιλική της σειράς φαίνεται ότι είναι το νέο ζευγάρι της πόλης που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι οι ενδείξεις που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν έρθει πολύ κοντά είναι σε μεγάλο βαθμό συγκυριακές. Αμφότεροι φέρονται να έχουν χωρίσει πρόσφατα από τους συντρόφους τους, τον Γιάννη Νταλιάνη και την Έλενα Μαυρίδου, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Έλενα Μαυρίδου έκανε unfollow στον τέως σύντροφό της Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σήμερα λοιπόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει το θέμα στο «Happy Day».

«Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, “αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού”, δε θα την ακούσετε. Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στην πάντα έγκυρη On Time… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha».

Και σε άλλο σημείο της συζήτησης επισήμανε: «Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια, και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου δημιούργσαν μαζί το θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σκηνοθετεί τον Γιάννη Νταλιάνη στην παράσταση του έργου του Σέλεϊ «Οι Τσέντσι» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.




iEidiseis.gr