MY KTEO

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα του υπαλλήλου της Π.Ε. Εύβοιας που συνελήφθη για δωροληψία


Πραγματοποιήθηκε χθες η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής αρχής και πριν ξεκινήσει, ο επικεφαλής της παράταξης «Στερεά Περιφέρεια» Κώστας Μαρκόπουλος έθεσε το θέμα του υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ο οποίος συνελήφθη για δωροληψία. 


Όπως είπε ο κ. Μαρκόπουλος «έχει ευθύνη η Περιφερειακή Αρχή και έπρεπε να έχει ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν φτάνει μόνο το ότι ο υπάλληλος τέθηκε σε αργία, είναι ένα θέμα που έπρεπε να έχετε ανοίξει εσείς», είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ που εμπλέκουν εμμέσως αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στην απάντησή του τόνισε πως η Περιφέρεια με δύο δελτία Τύπου ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες και τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της. Ξεκαθάρισε επίσης πως: «όλες οι έρευνες έγιναν από την Εισαγγελία, τοποθετήθηκαν κάμερες και μικρόφωνα, και όλα αυτά σε συνεργασία, από την πρώτη στιγμή, με την Περιφερειακή Αρχή, η οποία αναγνωρίστηκε από τα Σώματα Ασφαλείας. Γιατί ήταν και παραμένει αταλάντευτη θέση μας η απόλυτη διαφάνεια», είπε ο κ. Σπανός και κλείνοντας ζήτησε να μην

Εμπιστεύονται ρεπορτάζ που προκύπτει από «μέσα ενημέρωσης, δεν θα πω ελεγχόμενης αξιοπιστίας, κάποιοι είναι καταδικασμένοι και για συκοφαντική δυσφήμιση, που δήθεν εμπλέκουν αντιπεριφερειάρχες. Η μόνη στάση και θέση της Περιφέρειας ήταν να βοηθήσει στην απόλυτη διαλεύκανση» κατέληξε ο κ. Σπανός.