MY KTEO

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Βίκυ Κάβουρα για τον γάμο της με τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Γεννήθηκα για να γίνω μαμά - Ναι, θα βάλω νυφικό»


Η Βίκυ Κάβουρα, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τις δυσκολίες που πέρασε κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Επίσης έκανε λόγο για τη σχέση της με τον σύντροφό της και διεθνή αμυντικό του Ατρομήτου, Γιώργο Τζαβέλλα και τον γάμο που προγραμματίζουν. Ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για το ατύχημα που είχε πρόσφατα σε θεατρική παράσταση.

Θέλει να μεγαλώσει την κόρη της μέσα στις δυσκολίες του σύγχρονου κόσμου και περιμένει σε λίγες εβδομάδες να την κρατήσει στην αγκαλιά της: «Είμαι 7μιση μηνών, μπαίνω στον 8ο. Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολοι.

Στην αρχή σου λένε ότι είναι ότι πιο ωραίο έχεις ζήσει, που όντως έτσι είναι, σου έρχεται η ευλογία από τον ουρανό και λες ευχαριστώ Θεέ μου. Αλλά μετά αρχίζουν οι εμετοί, οι ζαλάδες. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, που το περνάει το 2% των γυναικών.

Αυτό είναι που δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία και είναι σχεδόν μόνιμα. Είχα και το θέατρο τότε. Και τότε δεν έχεις ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις έγκυος, νιώθεις πιο πολύ άρρωστη παρά έγκυος. Μετά άρχισε να φουσκώνει η κοιλίτσα, άρχισαν να φεύγουν αυτά τα συμπτώματα», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα πρόσθεσε επίσης: «Εγώ γεννήθηκα για να γίνω μαμά. Το έλεγα από μικρό παιδί, ότι θέλω να μεγαλώσω και να γίνω μαμά. Όταν βρήκα και τον κατάλληλο σύντροφο, από εκεί και πέρα δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω μαμά. Είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου, γιατί έτσι είναι και επιλογή ο σύντροφος. Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι.

Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία. Ναι θα βάλω νυφικό, δεν θα βάλω; Σημασία έχει η ευλογία στην εκκλησία και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο σε αυτό», είπε για τα σχέδια γάμου με τον Γιώργο Τζαβέλλα.



iEidiseis.gr