MY KTEO

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Στο Βουκουρέστι από χθες η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη-Στην αποστολή υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Στο Βουκουρέστι βρίσκεται από χθες η βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, για τις εργασίες του διήμερου συνεδρίου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. 


Όπως δήλωσε η βουλευτής: "Πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι για όσα πετύχαμε τα τελευταία 5 χρόνια ως Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Δεν ήταν δεδομένο, όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρέπει να συγχαρούμε την Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ Λάιεν για τη συμβολή της σε αυτή την επιτυχία και για την ηγεσία της σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες: την πανδημία, τον πόλεμο της Ρωσίας, στην ενεργειακή κρίση που έθεσε κινδύνους για τη σταθερότητα της οικονομίας.

Ήταν μια εξαιρετικά παραγωγική διάσκεψη στο Βουκουρέστι και νομίζω πως ως Νέα Δημοκρατία δώσαμε ένα ισχυρό μήνυμα των μεγάλων αλλαγών που συμβαίνουν στη χώρα. Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και στις επόμενες ευρωεκλογές στέλνουμε ηχηρό μήνυμα συμμετοχής."

Η αποστολή υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελούνταν επίσης από τον βουλευτή Σερρών και Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Χατζηβασιλείου, την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Σμυρλή κ.ά.