MY KTEO

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Υγειονομική κάλυψη στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της πόλης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας με Εθελοντές και των τριών Σωμάτων, έπειτα από αίτημα του Δήμου Χαλκιδέων συμμετείχε όπως κάθε χρονιά στην υγειονομική κάλυψη των συμπολιτών μας σε όλες τις εκδηλώσεις οι οποίες έλαβαν χώρα.

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 στην υγειονομική κάλυψη της αποκριάτικης παρέλασης καρναβαλιστών στο κέντρο της πόλης.

Στις 17 Μαρτίου 2024, στην υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια του κοινού που παρακολούθησε τη γιορτή του ΄΄Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας΄΄ και του νυχτερινού αποκριάτικου πάρτι/συναυλίας, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο της παραλίας με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών.

Το καρναβάλι σημείωσε μεγάλη επιτυχία, το παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Επικρατούσε ξεφάντωμα, μουσική, τραγούδια και πολύ κέφι.   

Επιπλέον, στις 17 Μαρτίου 2024 ημέρα Κυριακή, Εθελοντές Σαμαρείτες ανέλαβαν την υγειονομική κάλυψη της αποκριάτικης εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην παραλία Λευκαντί.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων Εθελοντές και των τριών Σωμάτων αντιμετώπισαν με επιτυχία τα έκτακτα περιστατικά. Η συμβολή και η παρουσία των Εθελοντών μας υπήρξε καθοριστική για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Η Δήμαρχος της πόλης, όπως και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, ευχαρίστησαν θερμά και συνεχάρησαν το Τμήμα μας διότι συνέβαλε ουσιαστικά στο να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και αυτή η διοργάνωση αλλά και για το γεγονός ότι οι έμπειροι Εθελοντές μας βρίσκονται πάντα δίπλα στην κοινωνία της Χαλκίδας παρέχοντας τις Πρώτες Βοήθειες, όπου υπάρχει ανάγκη.