MY KTEO

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Γιώργος Τσαλίκης: «Έχω ζητήσει συγνώμη από τον μεγάλο μου γιο, έχει τραβήξει πολλά»


Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στο Στούντιο 4 την Καθαρά Δευτέρα 18/3 για την σύντροφό του, Δώρα, την οικογένειά τους και την 25χρονη μουσική πορεία του.

Ο τραγουδιστής πλέον μιλά στα μέσα επιλεκτικά, όπως παραδέχτηκε: «Έχω αποφασίσει να μη μιλώ και καθόλου γιατί δεν χρειάζεται. Όλοι μιλάνε. Όταν είναι να μιλήσω, θα επιλέξω που θα εμφανιστώ και να νιώσω αυτήν την ελευθερία ότι μπορώ να πω αυτά που σκέφτομαι», είπε.

Για τη γνωριμία του με την σύζυγό του, Δώρα, είπε πως γνωρίστηκαν στα 19 και μετά από έναν χρόνο ήταν ζευγάρι. Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να ακολούθησε τους έντονους ρυθμούς της νύχτας στο απώγειο της καριέρας του, ωστόσο η Δώρα φρόντισε να τον κρατά ενεργό με τα παιδιά τους και να τρέφει τη σχέση τους. Στο διάστημα της καραντίνας όμως ξανασυστήθηκαν με τους γιους του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «Έζησα πως είναι το να μην δουλεύεις δύο χρόνια. Έκανα ένα μικρό reset στη σχέση με τα παιδιά μου. Ασχολούμαι με τα παιδιά μου. Αν δεν ήταν η Δώρα που ήθελε τα παιδιά λιγάκι να τα τσιγκλήσει, δεν θα είχαμε σχέση. Σε αυτό της το δίνω και την ευχαριστώ πολύ. Με κράτησε ζωντανό με τα παιδιά πάρα πολύ και όταν έλειπα. Αλλά στην καραντίνα ξανασυστηθήκαμε και λέω «Τι ωραίοι τύποι είναι αυτοί;Τι καλά παιδιά είναι αυτά;».

Έχω ζητήσει τις συγγνώμες μου στον Βασίλη. Έχει τραβήξει πολλά. Μπινελίκι, αντιδράσεις, έχει φάει και δύο. Όλη τη βεντάλια του λάθους την έχω ανοίξει. Έχω τρία παιδιά γεμάτα ενσυναίσθηση, γεμάτα αγάπη, που βοηθούν, που κριτικάρουν χωρίς να κρίνουν.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είναι ωραίο να λες τα όνειρά σου γιατί δημιουργείς με την σκέψη, μια σκεπτομορφή στο όνειρό σου. Αν το πεις στον άλλον, έχεις εκτεθειμένο το όνειρό σου και στην ενέργεια του άλλου και μπορεί να στο χαλάσει άθελά του. Έχω μάθει μερικά πράγματα τα οποία θέλω να γίνουν, να τα επικοινωνώ αφότου γίνουν. Τώρα είμαι πιο μαζεμένος και μετά το χαίρομαι πάρα πολύ», είπε στο απογευματικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.



iEidiseis.gr