MY KTEO

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: «Ξαναχτύπησαν» οι απατεώνες με τα τροχαία- Ζητούσαν χρυσές λίρες για το ...χειρουργείο του παιδιού της!


«Ξαναχτύπησαν» οι απατεώνες με τα ψεύτικα τροχαία στη Χαλκίδα. Όπως κατήγγειλε στο Eviatop 65χρονη τηλεφώνησαν την Κυριακή το πρωί στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού της και αρχικά άκουσε μία γυναίκα να κλαίει και να ζητάει βοήθεια. Στη συνέχεια το τηλέφωνο πήρε ένας άντρας ο οποίος είπε στην 65χρονη ότι ήταν γιατρός στο ΚΑΤ, και εκεί βρισκόταν το παιδί της χτυπημένο. Η 65χρονη σε πανικό άρχισε να φωνάζει τι έπαθε το παιδί της και όπως της είπε ο δήθεν γιατρός είχε χτυπήσει στο γόνατο και στη μέση πολύ άσχημα. 

Έπρεπε να γίνει η εγχείρηση άμεσα για να σωθεί. Η 65χρονη ζήτησε να μιλήσει με το παιδί της και ένας νεαρός πήρε το τηλέφωνο και κλαίγοντας της έλεγε να δώσει τα χρήματα για να σωθεί. Η γυναίκα πάνω στον πανικό της δεν κατάλαβε ότι αυτός που μιλούσε δεν ήταν ο γιος της. 

Στην ερώτηση πόσα χρήματα χρειάζονται είπε 20.000 ευρώ και στη συνέχεια ο δήθεν γιατρός έλεγε φέρτε ό,τι έχετε. Λίρες, κοσμήματα, χρήματα. Εκείνη τη στιγμή ο σύζυγος της 65χρονης άρχισε να φωνάζει και να ζητάει από τη σύζυγό του να του πει τι συμβαίνει και μόλις τον άκουσαν οι απατεώνες έκλεισαν το τηλέφωνο.

Η 65χρονη επικοινώνησε με την Αστυνομία.