MY KTEO

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: «Επί έξι μήνες άκουγα στο ακουστικό μου φωνές»


Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε, την Κυριακή (24/03), πως «επί έξι μήνες άκουγα στο ακουστικό μου φωνές», σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την τηλεοπτική του εμπειρία και τη σχέση του με τους αρχισυντάκτες.

Ως εκ τούτου, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος ανέφερε: «Εγώ, παιδιά, όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό μου έχει συμβεί μόνο ένα εξάμηνο. Όλοι οι υπόλοιποι αρχισυντάκτες και ό,τι ακουστικό είχα στη ζωή μου ποτέ κανένας δεν μου φώναξε, ποτέ κανένας δεν με έβρισε, ποτέ κανένας δεν με πίεσε. Υπήρχε πάντα ησυχία και το θεωρώ πάρα πολύ βασικό».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Πώς μπορείς να είσαι ζωντανά στον αέρα και να τα ακούς όλα αυτά; Εγώ, καταρχάς, ποτέ δεν έχω μόνιμα ανοιχτό ακουστικό αλλά φαντάζομαι ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Φαντάσου να έχεις από πάνω κάποιον να σε πιέζει κι εσύ να είσαι live. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Και εγώ το ακούω συχνά και μάλιστα είπαν και τα παιδιά (σ.σ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος) ότι ακόμα και σήμερα συμβαίνει. Εγώ δεν νομίζω ότι συμβαίνει».

Επίσης, κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε: «Εμένα μου συνέβη μόνο ένα εξάμηνο, δηλαδή μισή σεζόν – ο Παύλος ξέρει – και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Και δεν απευθύνθηκαν ποτέ σε εμένα οι φωνές αλλά άκουγα στο κοντρόλ να φεύγουν καρέκλες, να κουνιούνται, φωνές… και με τάραξε πάρα πολύ αυτό».




iEidiseis.gr